Proiecte case din lemn rotund Proiecte case din lemn rotund
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Atunci cand alegeti sa realizati proiecte pentru case mici este nevoie sa tineti cont de cateva sfaturi. Va recomandam sa alegeti o marime modesta pentru dormitoare, cat sa va puteti bucura de odihna si confort. Spatiul castigat se poate utiliza pentru bucatarie sau pentru spatiul de zi unde veti petrece mai mult timp sau unde veti primi oaspeti. Bucataria este sufletul oricarei case si trebuie sa fie un spatiu aerisit, comod si usor d
Publicat pe 21 Sep 2015 13:19:29 de Amalia
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Atunci cand alegeti sa realizati proiecte pentru case mici este nevoie sa tineti cont de cateva sfaturi.

Va recomandam sa alegeti o marime modesta pentru dormitoare, cat sa va puteti bucura de odihna si confort. Spatiul castigat se poate utiliza pentru bucatarie sau pentru spatiul de zi unde veti petrece mai mult timp sau unde veti primi oaspeti.

Bucataria este sufletul oricarei case si trebuie sa fie un spatiu aerisit, comod si usor de folosit. Pentru familiile care gatesc frecvent bucataria este o incapere importanta si trebuie amenajata in asa fel incat sa se poata gati cu rapiditate si efcienta.

Si baile sunt la fel de importante si trebuie luate in calcul. Pentru casele mici recomandam construirea unei bai principale, de dimensiuni mari la care se poate avea acces dintr-un spatiu deschis al casei.

Majoritatea preferam casele din lemn, iar cele mai spectaculoase exemple sunt cele din lemn rotund.

Proiectele pentru case din lemn rotund nu se pot construi oriunde, dar in zona de munte sau chiar rurala se potrivesc de minune. Daca aveti in plan o casa de vacanta int-o zona zona montana sau o casa in care sa locuiti permanent solutia oferita de casele din lemn rotund este o alegere foarte buna.

Se fac reduceri mari la transport si economii mari in ceea ce priveste detaliile de interior ale casei, la care se adauga si faptul ca nu are nevoie de fatada sau de zugraveala.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Amalia Dragomir 
Membru din: 07 Apr 2015 10:47:04

Despre autor:

Articole publicate: 16
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10