Placarile de granit pentru spatii exterioare Placarile de granit pentru spatii exterioare
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: In functie de continent, de cultura, de traditii si resurse naturale, se observa variate modalitati de dezvoltare si elaborare a mediului ambient. Pe intreg mapamondul, unele roci naturale sunt preferate in defavoarea altora (cat si altor materiale de constructie sau de finisaje). Fie ca e vorba de decoratiuni interioare sau exterioare, o serie de caracteristici in care predomina functia estetica si cea a utilitatii recomanda un anumte tip de roc
Publicat pe 26 Aug 2013 16:50:27 de StefanSkw
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


In functie de continent, de cultura, de traditii si resurse naturale, se observa variate modalitati de dezvoltare si elaborare a mediului ambient. Pe intreg mapamondul, unele roci naturale sunt preferate in defavoarea altora (cat si altor materiale de constructie sau de finisaje). Fie ca e vorba de decoratiuni interioare sau exterioare, o serie de caracteristici in care predomina functia estetica si cea a utilitatii recomanda un anumte tip de roca - e vorba de granit. Fiind o roca magmatica, masiva, cu o granulatie mare - aceasta poate fi folosita intr-o sumedenie de locatii. Gaseste placari de granit pentru exterior, din variate nuante si modele, pentru a schimba imaginea locuintei sau spatiului comercial administrat.


Alese si de numeroase autoritati locale, aceste placari pot fi intalnite si in zilele noastre in diferite piete, in alei pietonale, pentru pavarea trotuarelor, in amenajarea podurilor si asa mai departe. Inainte de a trece la utilizarile pentru case sau cladiri comerciale, putem enumera cateva din avantajele utilizarii acestor pietre naturale de granit:

- sunt apreciate, pe buna dreptate pentru durabilitatea lor extraordinara (sunt foarte dure si rezistente la zgarieturi, la uzura si caldura, cat si la inghet);

- prezinta o flexibilitate aparte in prelucrare (se pot taia in bucati de dimensiuni variate si se instaleaza usor);  

- nu au nevoie de solutii de ingrijire sau mentenanta extrem de dificile;

- granitul poate sa fie folosit atat pentru spatii interioare (dintre cele mai variate), cat si pentru exterioare;

- ofera un sentiment contemporan, de siguranta si stabilitate, perfect pentru stilul arhitectonic-decorativ al secolului 21.


Referindu-ne la utilitatea acestor placari cu granit, trebuie sa amintim - caile de acces, aleile, gradinile, curtile interioare, parcurile, terasele, treptele, placarea gardurilor, a peretilor exteriori, a ferestrelor (cat si pentru glafuri).


Care sunt nuantele cel mai des folosite pentru aceste placari exterioare cu granit? Ele variaza de la crem, la auriu, negru, multicolor, gri. Acestea sunt cele mai folosite. Totusi, datorita modului in care sunt constituite, niciodata 2 placi nu vor fi la fel.

Pentru aceste placari sau pavari de granit, trebuie sa se tina cont atat de dimensiunea placilor, de tipul nuantelor, cat si de celelalte aspecte - consultanta, montaj, transport, intretinere. Solutiile potrivite de placari granit exterior se pot accesa prin Fabism.ro, pentru zona de nord-vest a tarii.

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10