Opt probleme in instalari la sistemele de automatizari pentru porti Opt probleme in instalari la sistemele de automatizari pentru porti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Opt probleme frecvente intalnite si usor de evitat in instalari de automatizari pentru porti 1 ) Asigurati-va ca poarta functioneaza Orice poarta inainte de a fi automatizata trebuie sa functioneze corect ca o poarta normala. Automatizare electrica de poarta nu va putea trece de o poarta instalata incorect . 2 ) Automatizari de porti in Rampa Evitati montarea portilor în situatii de rampa. Acest lucru va complica situatia, ave
Publicat pe 28 Apr 2014 10:46:32 de atutech
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Opt probleme frecvente intalnite si usor de evitat in instalari de automatizari pentru porti

1 ) Asigurati-va ca poarta functioneaza

Orice poarta inainte de a fi automatizata trebuie sa functioneze corect ca o poarta normala. Automatizare electrica de poarta nu va putea trece de o poarta instalata incorect .

2 ) Automatizari de porti in Rampa

Evitati montarea portilor în situatii de rampa. Acest lucru va complica situatia, aveti nevoie de echipamente suplimentare pentru automatizari porti. Aceaste automatizari porti se pot face , dar cel mai bine este sa fie evitate pe cat posibil.

3 ) Este bun echipamentul selectat?

Asigurati-va ca echipamentul de automatizari porti este adecvat si îndeplinete specificatiile prevazute de catre producator. Daca montati un anumit sistem de automatizari porti pe o poarta care nu este compatibila veti pierde garantia .

4 ) Automatizari porti cu motoare subterane

La motoarele subterane asigurate ca apa este drenata adecvat . Aceste motoare sunt proiectate pentru a fi montate subteran - nu sub apa . Standardul IP67 spune ca o unitate nu poate fi scufundata mai jos de 15 centimetri in apa pentru maxim 30 de minute.

5 ) Instalare profesionala

Echipamente de automatizari poarti ar trebui sa fie obtinute si montate de catre un instalator profesionist. Acesta poate costa un pic mai mult, dar daca ceva se va intampla cu automatizarea dumneavoastra, atunci cineva va purta întreaga responsabilitate pentru instalare , precum si efectuarea unei evaluari corespunzatoare a riscurilor conform legislatiei în vigoare .

6 ) Mediu

Trebuie sa fie in concordanta cu conditiile de mediu. Nu puteti monta automatizari porti in zone cu vant foarte puternic. Chiar si o poarta de tip " balustrada deschisa" va opune rezistenta la vant, si portile imbracate cu lemn sau plexiglas se vor comporta ca niste vele in vant puternic. 

Desi sistemele de automatizari porti cu motoare de 24V sunt foarte cunoscute s-ar putea sa nu faca fata in asemenea conditii.

7 ) Mijloace de deschidere a portilor

Discutati cu clientul modul în care doresc sa deschida poarta, atât din interior cat si din afara. Automatizarile pentru porti includ: telecomenzi radio, acces card, tastaturi, butoane, detectoare de vehicule sau persoane sau deschidere prin GSM prin intermediul telefonului mobil .

8 ) Accesul pietonal

Daca nu exista nici o alternativa, adica o poarta pietonala dedicata, trebuie sa discutati modul in care vizitatorii vor intra pe proprietatea dumneavoastra si modul in care va fi deschisa poarta. Aceste automatizari pentru porti de obicei pot deschide doar o foaie a portii sau doar o parte din poarta culisanta pentru intrarea pietonala prin interfon sau din cheie.

Pentru a cumpara automatizari pentru porti sau pentru a gasi o lista de instalatori apelati la site-uri de incredere.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Duse Marius 
Membru din: 02 Apr 2014 09:21:15

Despre autor:

Articole publicate: 15
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10