O noua tendinta in constructii O noua tendinta in constructii
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: O sa discutam despre un proiect de resedinta, construita cu un stil inedit! Aceste lucrari deosebite se pot face numai cu materiale de constructii de cea mai buna calitate. Locuinta poarta numele de East Hampton Residence, din New York, Statele Unite. Proiectul a fost realizat de catre arhitectii Neil Logan si Solveig Fernlund. Acestia s-au ocupat de proiectul deosebit, cu o arhitectura iesita din comun! Pentru aceasta vila s-a folosit ca materi
Publicat pe 18 Aug 2015 14:42:30 de builders
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


O sa discutam despre un proiect de resedinta, construita cu un stil inedit! Aceste lucrari deosebite se pot face numai cu materiale de constructii de cea mai buna calitate.

Locuinta poarta numele de East Hampton Residence, din New York, Statele Unite. Proiectul a fost realizat de catre arhitectii Neil Logan si Solveig Fernlund. Acestia s-au ocupat de proiectul deosebit, cu o arhitectura iesita din comun! Pentru aceasta vila s-a folosit ca material de constructie, lemnul.Locuinta poarta numele de East Hampton Residence, din New York, Statele Unite. Proiectul a fost realizat de catre arhitectii Neil Logan si Solveig Fernlund. Acestia s-au ocupat de proiectul deosebit, cu o arhitectura iesita din comun! Pentru aceasta vila s-a folosit ca material de constructie, lemnul.

Acestia mentioneaza ca la sfarsitul anului 2013 vor fi gata un numar de 70 de locuinte. Cat despre preturi, dezvoltatorii ne uimesc cu unele mici. O garsoniera porneste de la 24.900 de euro, un apartament cu doua camere de la 33.000 de euro, iar unul de trei camere este de 47.000 de euro.

Sferele cu spirit liber, cum au fost denumite de constructori, pot fi atarnate in copaci, de asemenea, pot fi atarnate de orice obiect extrasolid sau pot fi amenajate leagane pentru ca acestea sa stea pe pamant. Sferele sunt construite din lemn, invelite in fibra de sticla, cu o suprafata groasa, dar lucioasa si impermeabila si suficient de puternica pentru a suporta aproape orice impact din exterior.

Proiectul va ajunge la suma de 8 milioane de lire si doua companii si-au anuntat deja interesul. Criticii, in schimb, considera ca orasul, ca multe alte statiuni mediteraneene, isi va pierde din autenticitate si originalitate in mainile investitorilor care doresc sa maximizeze profiturile.

In urma cu doi ani, Xella a inaugurat o fabrica langa Ploiesti. Astfel, filiala din Romania s-a transformat dintr-un retailer intr-un producator. In 2011, Xella Romania a vandut 200.000 de metri cubi de BCA Ytong, ceea ce i-a adus o cota de 10,5% din piata de BCA si de 5,5% din piata de zidarie, potrivit estimarilor Xella., in timp ce Xella International a avut anul trecut la nivel mondial afaceri de 1,3 miliarde de euro si a vandut peste 7 milioane de metri cubi de produse Ytong.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

builders builders 
Membru din: 27 Mar 2013 12:48:32

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10