Informatii utile despre montajul centralelor Informatii utile despre montajul centralelor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Aveti si dumneavoastra nevoie de cateva informatii in cazul in care sunteti in cautarea unor specialisti in ceea ce priveste serviciile de montaj centrale in Bucuresti, deoarece este foarte important ca in aceste conditii sa lucrati cu persoane profesioniste si care sa va ofere o garantie pentru lucrarea facuta. Este foarte important ca in ceea ce priveste actiunea de montaj centrale in Bucuresti, instalatorul sa tina cont de toate aspectele
Publicat pe 13 Mar 2014 11:17:13 de georgescucatalin85
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Aveti si dumneavoastra nevoie de cateva informatii in cazul in care sunteti in cautarea unor specialisti in ceea ce priveste serviciile de montaj centrale in Bucuresti, deoarece este foarte important ca in aceste conditii sa lucrati cu persoane profesioniste si care sa va ofere o garantie pentru lucrarea facuta. Este foarte important ca in ceea ce priveste actiunea de montaj centrale in Bucuresti, instalatorul sa tina cont de toate aspectele reglementate de lege, ceea ce inseamna ca instalarea centralelor termice trebuie sa fie facuta pe baza unui proiect. Acest proiect va trebui apoi sa fie autorizat si verificat, iar proiectele sunt: proiectul pentru gaz si proiectul pentru instalatia de incalzire. Firma care va face montajul centralei va trebui sa fie una autorizata pentru astfel de activitati, deoarece in acest fel veti reusi si dumneavoastra sa fiti in siguranta, si sa stiti ca lucrarea a fost executata in conformitate cu regulile de siguranta. Apoi, tot firma care va monta aceasta centrala, va trebui sa aibe angajate persoane profesioniste in acest domeniu, care vor lucra profesional.

Apoi, pentru montarea de centrale este necesar sa tineti cont si de incaperea unde va fi amplasata, deoarece aceasta trebuie sa corespunda din punct de vedere dimensional, ceea ce inseamna ca trebuie sa aibe un volum de minim 18 m³. Este de asemenea indicat ca aceasta sa fie prevazuta cu o priza accesibila si toate incaperile in care se vor monta astfel de instalatii si centrale, vor trebui sa aiba si suprafete vitrate, acest lucru insemnand feresterele, luminatoare cu geamuri, sau usi. Este recomandata si montarea detectoarelor de gaze, care pot actiona pentru inchiderea robinetului de gaz, in cazul in care se produc scurgeri. Odata cu anul 2008, este obligatorie montarea acestor detectoare automate de gaze naturale pentru incaperile cu centrale termice pe gaz si pentru suprafetele vitrate necesare. Apoi, trebuie facute corect si racordurile in cazul in care veti folosi o centrala pe gaz si nu numai. Referitor la centrala pe gaz, putem spune ca cel mai intalnit mod de racordare este cel prin teava de otel, racord rigid, sau cu un tub flexibil de otel, acesta purtand denumirea de olologat. Trebuie sa stiti de asemenea ca diametrul tevii de racord, va trebui sa fie potrivit cu orificiul de intrare in centrala pentru a se crea o racordare etansa. Este obligatorie utilizarea unui filtru stabilizator si regulator de gaz, si se recomanda ca filtrul stabilizator de gaz sa fie montat in pozitie orizontala si dupa cum spuneam cu acces la prizele de masura a presiunii. Conductele vor trebui montate in spatii uscate si cu acces permantent si pe cat posibil pe elementele principale de rezistenta  a cladirii. Nu este sub nici o forma recomandata trecerea conductei de gaz dintr-un apartament in altul, sau prin spatii neventilate corespunzator, sau inglobate de elemente de constructie a cladirii.

Este necesat sa tineti si dumneavoastra cont de aceste recomandari in cazul in care aveti nevoie de servicii de montare a unor instalatii termice si centrale termice, pentru a avea parte de o lucrare sigura. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10