Incalzire, siguranta si eficienta in casele tuturor Incalzire, siguranta si eficienta in casele tuturor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Fiecare detinator al unui semineu stie ca acesta poate fi piesa centrala a casei. Totusi, acestea sun compuse din niste elemente importante. Unul dintre acestea, pe care il gasim si la gratarele de gradina, este cosul de fum. Prezenta unei cai de avacuare a gazelor de ardere nu este ceva ce puteti trece cu vederea. Noi cei de la Seminee MOL va recomandam sistemele de cos de fum de la Schiedel. Ne dorim sa oferim tot ce este mai bun, de a
Publicat pe 29 Jul 2016 07:50:19 de sulumorp
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Fiecare detinator al unui semineu stie ca acesta poate fi piesa centrala a casei. Totusi, acestea sun compuse din niste elemente importante. Unul dintre acestea, pe care il gasim si la gratarele de gradina, este cosul de fum. Prezenta unei cai de avacuare a gazelor de ardere nu este ceva ce puteti trece cu vederea. Noi cei de la Seminee MOL va recomandam sistemele de cos de fum de la Schiedel. Ne dorim sa oferim tot ce este mai bun, de aceea incercam sa lucram cu cei mai buni producatori din Europa.


Cateva informatii esentiale despre cosurile de fum


Deoarece nu va dorim sa va jucati cu focul, pe www.seminee-mol.ro v-am pregatit un mic text informativ legat de prevenirea incendiilor. Fiind agrementati sa curatam cosuri de fum , centrale si sobe, nu ezitati sa ne cereti serviciile. Cel putin odata pe an, depinzand de materialele din care este facut sursa dumneavoastra de caldura, este bine sa faceti o inspectie. Semnele unui incendiu sunt flacarile sau jaraticul iesind din horn, temperature mult prea mare pe acest cos de fum sau un zgomot anormal din semineu.

Pentru dimensionarea corecta a cosului de fum si montajul acestuia, dispunem de personal calificat si agreat de producatori.

Un cos de fum este responsabil pentru conducerea gazelor si fumuluidin interior undeeste flacara, spre exterior. Acest process este numit tiraj iar noi va vom spune ca proiectarea cosului de fum este tot ce conteaza. Daca aceste nu este corespunzator semineului,sobei a altei surse de caldura, aceasta devine inutilizabila. Toate acestea inseamna sa aiba dimensiunea corecta si montajul de catre profesionisti. Rolul lui este de asemenea si de a furniza aer pentru intretinerea focului. Cu act este mai inalt cu atat mai bine deoarece cantitatea de aer va fi mai mare. Cosul trebuei facut cat mai drept si cu cat mai putine cotituri pentru o circulare mai rapida a aerului.

O alta recomandare in ce priveste aceste cosuri de fum este sa le tineti in interior daca este posibil. Acestea vor da caldura in plus.


Prin intermediul nostru veti gasi cele mai calitative produse si servicii


La Seminee Mol va informam de toata avantajele si dezavantajele unei constructii. Nu este in interesul nimanui sa construiti ceva ce nu vi se potriveste sau se va strica foarte repede. Va oferim garantii indelungate si multe categorii de seminee (luxoase, rustice sau mai simple), focare, cuptoare de pizza, gratare de gradina etc. Nu ne consideram cei mai buni dar incercam sa fim si dorim sa ne acordati increderea ca vom incerca cu fiecare proiect in parte. Avand o experienta de peste 22 de ani in acest domeniu suntem siguri ca vom atinge orice asteptare pe care o aveti.

Casa dumneavoastar este locul in care doriti sa stai linistit si fara griji, de aceea exista o varietate intreaga de servicii online. Siguranta si calitatea produselor este grija noastra principala. Livram si montam in toata tara si va raspundem rapid. De asemenea la fiecare produs puteti completa in nici 2 minute un formular in care ne cereti mai multe informatii despre produsul respective. Noi incercam sa le facem o prezentare generala dar cat mai informative pentru fiecare produs. Va asteptam la Seminee Mol unde sa va convingeti singuri si, desigur sa alegeti produsul dorit de pe site-ul nostru www.seminee-mol.ro.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10