Importanta studiului geotehnic in constructia de piscine Importanta studiului geotehnic in constructia de piscine
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Chiar si in momentul in care vine vorba despre constructii piscine din beton, calitatea terenului este deosebit de importanta iar in acest scop se elaboreaza studii geotehnice. Terenul, pentru orice tip de constructie reprezinta cea mai importanta parte a investitiei asupra careia trebuie sa se acorde atentia cuvenita. In primul rand, atunci cand se achizitioneaza terenul pentru a demara constructiile, nu trebuie sa va lasati influenta
Publicat pe 22 Jul 2016 07:44:38 de sulumorp
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Chiar si in momentul in care vine vorba despre constructii piscine din beton, calitatea terenului este deosebit de importanta iar in acest scop se elaboreaza studii geotehnice. Terenul, pentru orice tip de constructie reprezinta cea mai importanta parte a investitiei asupra careia trebuie sa se acorde atentia cuvenita.

In primul rand, atunci cand se achizitioneaza terenul pentru a demara constructiile, nu trebuie sa va lasati influentat de preturile mici pe care le au. De aceea, chiar si in momentul in care vine vorba despre constructie unei piscine pe un teren ce urmeaza sa fie achizitionat, un studiu geotehnic va arata clar care este calitatea terenului.

Importanta realizarii unui studiu geotehnic

De ce este important sa se realizeze un astfel de studiu geotehnic? Ei bine, raspunsul este deosebit de simplu. Un teren de proasta calitate nu va putea sub nici o forma sa sustina piscina, existand riscul de a se surpa terenul in jurul constructiei. In plus va fi extrem de costisitor sa reparati pagubele create.

Exista situatii in care proprietarii au prezentat studii geotehnice ale vecinilor sau pe cele vechi, in momentul in care au dorit sa apeleze la o echipa de constructii piscine beton. Dar nu este recomandat sa procedati in acest fel intrucat efectul pe care il produce este acela de a genera cheltuieli suplimentare. In special daca doriti sa transformati terenul intr-un parc acvatic sau ceva similar, accesibil publicului larg atunci trebuie sa va asigurati ca indeplineste chiar si cele mai inalte standarde de calitate.

Realizarea unor astfel de studii geotehnice este cu atat mai importanta cu cat viitoarea constructie se afla intr-o zona cu risc seismic ridicat si nu numai pentru piscinele care se afla pe terenul respectiv ci si pentru facilitatile pe care le ofera locatia respectiva. Dupa opinia specialistilor aceste studii sunt necesare a fi realizate chiar inainte de achizitionarea terenului pentru ca numai asa puteti sa va asigurati de durabilitatea si rezistenta constructiei.

Aspecte care intaresc motivele pentru care sa apelati la un astfel de studiu

Poate ca o sa afirmati ca, in cazul in care aveti deja terenul, nu este necesar un astfel de studiu, dar specialistii recomanda ca indiferent de situatie sa se realizeze. Analiza datelor trebuie realizate de catre profesionisti in domeniu, astfel incat sa se obtina solutii complete si rezultate concrete si competente in functie de modul in care terenul se prezinta.

Constructiile de piscine, asemenea unor constructii obisnuite, sunt supuse si ele acestei necesitati si numai in cazul unei firme profesioniste veti auzi sa se mentioneze de necesitatea elaborarii unui studiu geotehnic. Fie ca este vorba despre construirea unei piscine din beton sau din alte materiale, fiecare etapa este deosebit de importanta, pentru ca la final, constructia ca intreg, contribuie la calitatea si durabilitatea pe care o prezinta. Suntem siguri ca nu va doriti ca dupa cativa ani sa va confruntati cu probleme asadar, daca aveti nevoie de o echipa de profesionisti pe care sa puteti conta oricand, va propunem sa apelati la noi, Piscine Vidor. Pentru a afla mai multe detalii dar si pentru a vizualiza proiectele si produsele noastre, va asteptam pe site-ul nostru www.piscine-vidor.ro.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10