Hidroizolatii pentru acoperis, sau ce te faci cand iti ploua in casa Hidroizolatii pentru acoperis, sau ce te faci cand iti ploua in casa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Hidroizolatiile pentru acoperis reprezinta acele lucrari care au ca scop protejarea acestei parti componente a oricarei cladiri (bloc de locuinte, constructii industriale, cladiri din domeniul turismului etc), impotriva infiltratiilor de apa care, pe langa urmarile ce le pot avea asupra structurii de rezistenta, cauzeaza aparitia mucegaiului si bacteriilor, un adevarat pericol pentru sanatatea oamenilor.Executia de hidroizolatii de acoperisCand v
Publicat pe 19 May 2014 07:49:24 de autorzoombiz
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Hidroizolatiile pentru acoperis reprezinta acele lucrari care au ca scop protejarea acestei parti componente a oricarei cladiri (bloc de locuinte, constructii industriale, cladiri din domeniul turismului etc), impotriva infiltratiilor de apa care, pe langa urmarile ce le pot avea asupra structurii de rezistenta, cauzeaza aparitia mucegaiului si bacteriilor, un adevarat pericol pentru sanatatea oamenilor.


Executia de hidroizolatii de acoperis

Cand vorbim despre hidroizolatii pentru acoperis, ne referim la acele materiale care, aplicate in straturi, duc la formarea unei bariere intre terasa cu pricina si apa. Denumite corect membrane hidroizolatoare, acestea pot fi aplicate si intr-un singur strat (hidroizolatie monostrat), fiind de mai multe feluri: din bitum (bituminoase), poliuretani (poliuretanice), din PVC, cauciuc sintetic (EPDM), etc.

Cat priveste procesul tehnologic si etapele in sine, acestea pot varia usor in functie de numarul de straturi aplicat sau alte aspecte asemanatoare insa, in principiu, toate urmeaza aceeasi logica, si anume: pregatirea suprafetei si a stratului suport astfel incat acesta sa nu prezinte neregularitati in ceea ce priveste planeitatea, montarea, sau acolo unde este cazul, inlocuirea accesoriilor componente (deflectoare si parafrunzare) si aplicarea propriu-zisa a membranelor hidroizolatoare.


Importanta unei hidroizolatii acoperis... de calitate

Chiar daca romanul se pricepe la toate, sa execute de unul singur operatiunile de hidroizolatie pentru acoperis ii este mai greu, de aceea aceasta sarcina revine firmelor care activeaza in domeniu. Asadar, toate companiile de acest gen stiu cum sa efectueze hidroizolatii pentru acoperis, insa putine sunt si cele care realizeaza acest lucru la cele mai inalte standarde, iar o hidroizolatie de calitate este lucrarea de care ai nevoie pentru a nu avea parte de surprize in viitor.

Despre ce surprize este vorba? Asa cum a fost mentionat la inceput, lipsa unei hidroizolatii pentru acoperis sau dimpotriva, una cu defecte, favorizeaza in timp deteriorarea constructiei cu pricina, infiltratiile de apa afectand si interiorul acesteia, daca ne referim la aspectul estetic al peretilor.

Umezeala patrunde in structura de beton, fapt ce cauzeaza aparitia mucegaiului, rezultand astfel un mediu prielnic dezvoltarii ciupercilor si a bacterilor, pe scurt, un mediu care influenteaza in mod negativ starea de sanatate a oamenilor. Asadar, pentru sanatatea cladirilor si nu numai, este esentiala o lucrare de hidroizolatii acoperis ca la carte, in conformitate cu standardele inalte de calitate din domeniu.


Hidroizolatii pentru acoperis de calitate

Experienta in domeniu, detinerea unui personal calificat, utilizarea celor mai bune materiale, respectarea indicatiilor oferite de catre producatori cu privire la folosirea acestora, respectarea etapelor de hidroizolare: iata aspectele pe care o firma de specialitate ar trebui sa le indeplineasca, pentru ca dumneavoastra sa aveti garantia unei hidroizolatii pentru acoperis de calitate superioara.

Una dintre companiile care se incadreaza perfect in aceasta descriere este Milucon, activa pe piata de specialitate inca din anul 2007, cu un portofoliu mare de clienti renumiti care atesta performantele firmei si sta ca o dovada ca aceasta este ca mai inspirata alegere cand vine vorba de astfel de servicii.

In lucrarile de hidroizolatii pentru acoperis, compania Milucon utilizeaza membrane bituminoase, poliuretanice sau din PVC, in functie de fiecare proiect in parte, iar pe baza unor analize efectuate inaintea demararii hidroizolatiei propriu-zise, oferind astfel solutii personalizate pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Hidroizolatii de acoperis prin Milucon: servicii profesionale de hidroizolare si garantia ca infiltratiile de apa nu-ti vor mai da batai de cap!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

zoombiz autor 
Membru din: 14 May 2014 07:33:35

Despre autor:

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10