Foraje puturi Foraje  puturi
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Forajele de puturi  reprezinta acele operatiuni care se realizeaza pentru cladirea unor puturi.Acestea cuprind  multitudinea de lucrari care se realizeaza pentru cladirea puturilor.Forajele de puturi va tine cont de toate etapele operatiunilor. Prima etapa consta in masurarea terenului unde va fi construit putul.Masurarea se va face bineinteles de exepertii care cunosc tehnicile si modurile de masurare.Evaluarea se realizeaza
Publicat pe 05 Aug 2015 09:14:05 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


foraje puturi bucuresti

Forajele de puturi  reprezinta acele operatiuni care se realizeaza pentru cladirea unor puturi.Acestea cuprind  multitudinea de lucrari care se realizeaza pentru cladirea puturilor.Forajele de puturi va tine cont de toate etapele operatiunilor.

Prima etapa consta in masurarea terenului unde va fi construit putul.Masurarea se va face bineinteles de exepertii care cunosc tehnicile si modurile de masurare.Evaluarea se realizeaza sub stricta supervizare a inginerilor pe tot parcursul lucrarii.Astfel ca,  trebuie sa se sape pentru a vedea exact la ce adancime se afla apa dai si cantitatea ei.Daca terenul este bun, adancimea si cantitatea apei este una suficienta,a tunci se va putea face forajul de put acolo.

A 2-a etapa se refera la masurarea si stabilirea cantitatii de apa existenta in pamant, stabilirea  dimensiunii betonului, determinarea  terenului  exact unde va avea loc realizarea putului,  determinarea adancimii unde va fi introdus cimentul.

A 3-a etapa include determinarea dimensiunii la care se va realiza forajul care trebuie sa aiba in vedere si puterea ustensilei de foraj.

A 4-a etapa presupune operatiunea de lucru a constructiei care are in vedere atat indicatorii de foraj cat si cei ai betonului.Astfel ca,  indicatorii forajului precum si cei ai betonului trebuie sa fie similari cu cei ai ustensilei de foraj.

A 5-a etapa sau etapa finala consta in selectarea unei metode de foraj care trebuie sa aiba in vedere standardele calitative ale lucrarilor.De aceea, trebuie ca operatiunile de construire ale putului sa fie realizate cu o presiune si o viteza mare dar si sa fie acceptabile in privinta tarifului.

Forajul de put trebuie facut tinand cont de cerintele clientului dar si de cunostintele si experienta  constructorilor.Constructorii trebuie sa isi  foloseasca metodele de foraje astfel incat  sa construiasca putul intr-un mod corect, clar si rapid.De asemenea, acestia trebuie sa respecte termenul de terminare impus de clienti si sa aiba in vedere si puterea aparatului si ustensilei de foraj (daca puterea si ustensila de foraj este una mica, nu va putea avea loc constructia, de aceea este necesar ca acei constructori sa o evalueze  inainte).

Constructorii si clientul trebuie sa aiba o relatie bazata pe respect si comunicare iar tarifele stabilite sa fie benefice pentru amandoi.

Putul trebuie sa se faca conform planului clientului,  constructorii trebuind sa respectand termenii de terminare si de incepere a lucrarii  iar daca va aparea vreo probelma pe parcursul operatiunii, atunci constructorii vor vorbi imediat cu cleintiii pentru a vedea ce este de facut in acel caz.

1) Forajele de puturi pot detine ca si avantaje:

- au preturi acceptabile,

- se realizeaza prin metode si lucrari caracteristice de cladire a unei constructii,

- ustensila de foraj detine o presiune si o putere extrem de mare, ceea ce inseamna faptul ca acea cladire a putului se va face pe o durata mai mica de timp.

- au ca punct de reper creativitatea constructorilor dar  si modul in care clientul vede acel put .

2) Forajele de  puturi  se face tinand cont de elementele din material si ustensile:

- suruburi, ustensila de carat cimentul, beton.

- ciment.

- aparate si ustensile de foraj,

- apa.

3) Inginerii-constructorii folositi in lucrarile de foraj ale puturilor, este necesar sa fie:

- creativi,

- atenti la detalii.

Astfel ca, aceste foraje de puturi sunt necesare pentru ca oamenii sa aiba parte de o apa buna si curata. Pentru mai multe detalii si oferte accesati site-ul www.Puturiapa-Hidrogeofor.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10