Fatade din aluminiu pentru a iesi in evidenta Fatade din aluminiu pentru a iesi in evidenta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Primul gand care va trece prin minte dupa ce ati citit titlul este “Aluminiu? Cum ar putea acesta sa faca o fatada?” Ei bine, veti fi uimiti cat de bine poate sa arate fatada de aluminiu, atunci cand este bine gandita, proiectata si montata. Este adevarat, se potriveste cel mai bine pentru proiectele mari, ca cel din imagine, pe care poate fi gandit un anumit design care sa imbrace si sa aduca o anumita prestanta cladirii. Un alt avantaj al alum
Publicat pe 21 Aug 2013 12:36:03 de Cristina
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Primul gand care va trece prin minte dupa ce ati citit titlul este “Aluminiu? Cum ar putea acesta sa faca o fatada?” Ei bine, veti fi uimiti cat de bine poate sa arate fatada de aluminiu, atunci cand este bine gandita, proiectata si montata. Este adevarat, se potriveste cel mai bine pentru proiectele mari, ca cel din imagine, pe care poate fi gandit un anumit design care sa imbrace si sa aduca o anumita prestanta cladirii. Un alt avantaj al aluminiului si acesta este probabil, cel mai important, este acela ca poate fi vopsit in o multime de culori si nuante, in functie de cerinte, iar acestea vor rezista pentru foate mult timp. Este modul in care puteti sa va puneti in evidenta personalitatea si adevarata imagine a companiei. fatade aluminiu

Cu toate acestea, daca doriti sa va concepeti fatade din aluminiu, trebuie sa apelati la experti in domeniul fatadelor, iar in momentul de fata in topul acestei industrii este compania Monsena, care ofera atat produse cat si servicii de proiectare, consultanta si montaj de specialitate. Atunci cand ii veti contacta va vor spune ca fatadele se pot realiza din doua tipuri de aluminiu. In primul rand este aluminiul solid, care are un aspect ca si cel din imaginea de mai sus, iar apoi este aluminiul compozit, care are alte proprietati si care va face o cu totul alta imagine fatadei.

Fiecare tip de aluminiu are avantaje diferite si este folositor in alte circumstante, dupa cum urmeaza. Aluminiul solid se poate folosi intr-o multime de forme si grosimi, permitand astfel alegerea cea mai buna, in functie de situatie, in functie de ce este nevoie. Are clasa de foc A1, adica este incombustibil, ceea ce este un aspect foarte important mai ales pentru cladiri inalte, spatii publice si alte cazuri similare. Este 100% reciclabil, putand fi prelucrat in continuu, ceea ce inseamna ca este si un material eco. Aluminiul solid se poate taia, indoi, rula sau presa cu usurinta, pentru obtinerea celor mai variate forme. Iar faptul ca poate fi prevopsit si lacuit intr-o multitudine de culori, l-am mentionat anterior.

fatade aluminiu In ceea ce priveste aluminiul compozit, acesta este mai des folosit in realizarea fatadelor decat fratele sau solid. Avantajele acestuia diferite de cele ale aluminiului solid sunt planeitatea perfecta, greutatea foarte redusa, posibilitatea realizarii unor casete de mari dimensiuni, datorita rigiditatii si utilizarea unor tipuri diferite de substructuri. In comun cu acesta are posibilitatea de frezare, indoire si rulare fara mari probleme, varietatea mare de culori si rezistenta acestora in timp, iar varianta rezistenta la foc tinde spre clasa de foc a celuilalt.

In rest, tot ce aveti de facut este sa va hotarati asupra culorilor si sa va lasati pe mana specialistilor de la Monsena. Va veti convinge de modernismul si futurismul dat de aluminiu.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10