Despre parchetul laminat Despre parchetul laminat
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Parchetul laminat ofera nuanta lemnului adevarat, o senzatie minunata la atingere si durabilitate. Raportul calitate/pret este unul foarte bun pe care se poate conta.Parchetul laminat este, de fapt, un fel de plastic numit melamina sau fibra lemnoasa, acestea fiind, numite popular, rumegus. Aceasta fiind provenienta denumirii de parchet laminat sau melaminat. Stratul decorativ de la suprafata este identic cu structura lemnului.Parchetul laminat e
Publicat pe 09 Sep 2015 13:53:32 de Amalia
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Parchetul laminat ofera nuanta lemnului adevarat, o senzatie minunata la atingere si durabilitate. Raportul calitate/pret este unul foarte bun pe care se poate conta.
Parchetul laminat este, de fapt, un fel de plastic numit melamina sau fibra lemnoasa, acestea fiind, numite popular, rumegus. Aceasta fiind provenienta denumirii de parchet laminat sau melaminat. Stratul decorativ de la suprafata este identic cu structura lemnului.
Parchetul laminat este usor de montat, fiind pozitionat peste o podea deja existenta sau peste un strat deja existent numit sapa. Este practic si usor de intretinut, fiind disponibil intr-o mare varietate de culori, texturi si modele. Acesta este usor de integrat in orice fel de decor. Pretul este accesibil, putand fi accesat de orice tip de client. 
Parchetul din melamina este rezistent traficului intens si uzura zilnica, fiind durabil. De asemenea, curatarea acestuia este foarte simpla. Nu sunt necesare produse de speciale pentru curatare sau polisare si nu-si pierde culoarea in timp sau din cauza factorilor fizici.
Placile parchetului laminat se imbina usor una cu cealalta, fara a necesita cuie sau adeziv pentru a fi montat.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Amalia Dragomir 
Membru din: 07 Apr 2015 10:47:04

Despre autor:

Articole publicate: 16
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10