De ce sa nu va grabiti sa va cumparati un apartament De ce sa nu va grabiti sa va cumparati un apartament
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Fiecare tanar care atinge varsta maturitatii si odata cu implinirea varstei de 18 ani incepe sa fie cuprins de gandurile ca va trebui sa isi construiasca un viitor, sa isi gaseasca un loc de munca stabil, sa isi formeze o familie si sa se mute din casa parinteasca. Ultima parte fiind un lucru destul de dificil de pus in practica, mai ales atunci cand traiesti in Romania, acolo unde preturile de pe piata imobiliara sunt relativ destul de pip
Publicat pe 28 Apr 2014 10:55:41 de vasilem
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Fiecare tanar care atinge varsta maturitatii si odata cu implinirea varstei de 18 ani incepe sa fie cuprins de gandurile ca va trebui sa isi construiasca un viitor, sa isi gaseasca un loc de munca stabil, sa isi formeze o familie si sa se mute din casa parinteasca. Ultima parte fiind un lucru destul de dificil de pus in practica, mai ales atunci cand traiesti in Romania, acolo unde preturile de pe piata imobiliara sunt relativ destul de piperate.

Investitia intr-un nou apartament este una dintre cele mai importante decizii din viata fiecaruia dintre noi, iar statisticile arata ca, de obicei, o persoana cumpara pe parcursul vietii intre 1 si 3 locuinte. Sentimentul de a detine propria ta casa este unul unic, profund inradacinat in ADN-ul romanilor. Astfel ca, mai devreme sau mai tarziu cu totii vom ajunge sa luam aceasta optiune in considerare.

Foarte multe persoane pornesc la drum cu o conceptie gresita din start. Si anume, ca o data ce au banii sau posibilitatea de a lua un imprumut trebuie sa se grabeasca sa cumpere o proprietate. Insa, nu e atat de usor cum pare la prima vedere. O locuinta nepotrivita iti poate strica planurile si viata pentru urmatorii ani, iar acest lucru trebuie evitat. De asta nu trebuie sa va grabiti, sa acordati mult timp, pentru ca o astfel decizie va poate afecta in viitor.

Daca va ganditi sa porniti la drum in cautarea de apartamente de vanzare in Cluj Napoca este important sa luati in considerare un aspect foarte important: aveti rabdare si relaxati-va. Nu luati decizii stresati si la nervi, nu trebuie sa cumparati apartamentul azi, nu faceti greseala sa va grabiti sa va mutati in casa noua. Cei care s-au grabit in anii 2007-2008 au ajuns coplesiti de frustrari si nervi, traind intr-o casa a carei valoare s-a injumatatit pana in ziua de azi. Nu le urmati exemplul!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10