Cum sa intretii o vila de lux? Cum sa intretii o vila de lux?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Nu este usor sa fii proprietarul unei vile de lux. Sunt o gramada de responsabilitati pe care le ai indiferent de timpul disponibil. Pentru a pastra o vila intr-o forma cat mai buna, mai ales daca ai in intentie ca la un moment dat sa o vinzi sau sa o inchiriezi, trebuie sa ai grija de mai multe aspecte. Ai aici cateva idei care sa te ajute. 1. Mentine-o curata Va fi nevoie ca cel putin o data pe saptamana sa faci curatenie. Sa pui toate lucruril
Publicat pe 18 Feb 2013 10:19:53 de brainiac
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Nu este usor sa fii proprietarul unei vile de lux. Sunt o gramada de responsabilitati pe care le ai indiferent de timpul disponibil. Pentru a pastra o vila intr-o forma cat mai buna, mai ales daca ai in intentie ca la un moment dat sa o vinzi sau sa o inchiriezi, trebuie sa ai grija de mai multe aspecte. Ai aici cateva idei care sa te ajute.

1. Mentine-o curata
Va fi nevoie ca cel putin o data pe saptamana sa faci curatenie. Sa pui toate lucrurile in ordine si sa stergi peste tot praful. Foloseste produse speciale pentru curatat mobila, asa incat substantele sa poata sa o pastreze ca noua pentru mai mult timp. Este bine sa faci curatenie chiar si in camerele pe care nu le mai folosesti de mult timp. Mobila ingrijita se pastreaza mult mai bine de-a lungul timpului. Acelasi lucru este valabil si in cazul parchetului, care are nevoie periodic sa fie curatat cu produse speciale.

Suprafetele lucioase din baie si bucatarie trebuie si ele curatate. Chiuvetele si cada vor trebui curatate cu atentie, deoarece acestea sunt supuse destul de frecvent depunerii de calcar.

2. Nu pune lucruri grele peste mobila
Este inevitabil ca de-a lungul timpului sa nu strangi o gramada de obiecte mai mult sau mai putin utile, iar spatiul de depozitare sa se micsoreze constant. Important este sa ai grija sa nu asezi diverse obiecte foarte grele peste mobila sau suprafete fragile. In felul acesta vei evita zgarierea sau uzarea suprafetei.

3. Mentine caldura in toata casa
Chiar daca pe timpul iernii este mai greu sa faci acest lucru, mai ales daca nu folosesti frecvent toate camerele disponibile, recomandarea specialistilor este sa mentii pe cat posibil aceeasi temperatura in orice camera.

Chiar daca poate parea o varianta costisitoare inital, pe termen lung este mai bine. In felul acesta vei evita igrasia de pe pereti sau tavan, plus ca peretii vor fi intretinuti mult mai bine.

Pentru a reduce costurile la caldura te poti folosi de o centrala termica cu condensare. Aceasta are capacitatea de a incalzi suprafete mari, plus avantajul de a consuma combustibil mult mai economic, fata de o centrala termica traditionala.

4. Nu permite prea multa umiditate
Verifica cu un dispozitiv special umiditatea din casa. Daca aceasta este prea mare te poti folosi de un dezumidificator care sa te ajute sa reduci umiditatea din camere. In timp, poti verifica de unde apare aceasta problema si sa faci anumite reparatii la nivel de izolare.

5. Repara  

Cel mai bine este sa repari lucrurile in casa in momentul in care aceasta se strica. Chiar daca vorbim de un banal maner de dulap. Daca nu faci aceste mici reparatii din timp, in momentul in care vei dori sa iti vinzi sau sa inchiriezi locuinta vei avea nevoie de un buget special, plus mai mult timp pentru realizarea acestor lucruri.

6. Zugraveste periodic exteriorul 
Aspectul casei este primul lucru pe care il vede orice trecator. O zugravire nu doar imbunatateste aspectul casei pentru trecatori si pentru locatari, dar si protejeaza peretii vilei mai bine.

7. Documenteaza-te
Daca vrei ca locuinta ta sa fie amenajata conform ultimelor trenduri, vezi “ce se mai poarta”. Cauta periodic pe internet vile Pipera, vile Floreasca, vile Baneasa si vezi cum mai arata ultimele vile puse la dipozitia cumparatorilor. In felul acesta iti vei putea crea o imagine de ansamblu asupra a cum sunt amenajate cele mai noi vile.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10