Creste valoare piscinelor cu hidroizolatii piscine doar prin Milucon Creste valoare piscinelor cu hidroizolatii piscine doar prin Milucon
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Piscina este bijuteria unei proprietati si asa trebuie sa ramana! Considerata o investitie de lux, piscina este locul dedicat relaxarii si distractiei. Gratie menirii sale, piscina creste semnificativ valoarea proprietatii in cazul unei vanzari si tot ea este cea care ajuta la imbunatatirea stilului de viata. Cu toate acestea,  sunt valoroase doar acele piscine bine ingrijite si cu un aspect ireprosabil. Care este cea mai efic
Publicat pe 23 Oct 2014 11:30:32 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


hidroizolatii-piscine

Piscina este bijuteria unei proprietati si asa trebuie sa ramana! Considerata o investitie de lux, piscina este locul dedicat relaxarii si distractiei. Gratie menirii sale, piscina creste semnificativ valoarea proprietatii in cazul unei vanzari si tot ea este cea care ajuta la imbunatatirea stilului de viata.

Cu toate acestea,  sunt valoroase doar acele piscine bine ingrijite si cu un aspect ireprosabil. Care este cea mai eficienta solutie pe termen lung pentru ingrijirea corespunzatoare a bazinelor? Hidroizolarea. Asadar, daca vrei sa pastrezi neschimbat aspectul piscinei, ori vrei sa-l imbunatatesti, alege serviciile de hidroizolatii piscine. In acest mod ai garantia unei investii cu adevarat profitabile!

Cu o vasta experienta in hidroizolarea tuturor tipurilor de suprafete, compania Milucon executa hidroizolatii piscine la inalte standarde calitative. In lucrari de hidroizolatii piscine utilizam doar materii prime special concepute pentru cresterea rezistentei  suprafetelor la  actiunea apei, la coroziune si la factori de mediu. 

Dispunem de solutii complete de membrane EPDM, TPO, PVC, injectii cu rasini expodice, bariere orizontale impotriva umiditatii, precum si multe altele.

In lucrarile de hidroizolatii piscine respectam toate normele aflate in vigoare, dar si o serie de caracteristici ce tin de configuratia piscinei, structura, amplasare, etc.

Executam hidroizolatii atat pentru piscinele rezidentiale, cat si pentru cele publice sau sportive.


Hidroizolatii piscine-Pentru o investitie sigura si de durata

Piscinele sunt accesorii scumpe. De ce? Constructia unei piscine necesita pe langa un proiect elaborat si bine documentat, si o structura rezistenta care sa poata sustine volumul enorm al apei. Este cunoscut faptul ca apa infiltrata in constructii (de orice fel) inseamna pagume materiale mari, costuri de reparatie si nu in ultimul rand, deteriorarea in timp sau avarie.

In cazul unei piscine, protectia impotriva apei trebuie sa fie cu atat mai mare, dat fiind contactul permanent cu apa. Greutatea apei poate forma in timp fisuri pe peretii constructiei (in interior si la suprafata) si la fel de mult poate afecta intregul aspect al piscinei. De asemenea, umiditatea mare si prezenta apei pot duce la formarea de bacterii si ciuperci periculoase pentru sanatatea umana.

Hidroizolarea piscinelor este singura solutie care garanteaza calitatea bazinelor. Prin hidroizolatii ai certitudinea  unei piscine solide, durabila si functionala.

Tinand cont ca piscinele sunt supuse regulat la dezinfectari pe baza de substante chimice puternice, suprafata lor poate avea de suferit. Acesta este inca un motiv pentru care lucrarile de hidroizolatii piscine se impun (hidroizolatiile sunt bazate pe membrane impermeabile si rezistente la factorii chimici).


Milucon executa hidroizolatii piscine doar pe baza celor mai noi materiale in domeniu

Atunci cand ai nevoie de hidroizolatii piscine apeleaza la un expert in domeniu: Milucon. Echipa noastra formata doar din personal calificat si cu vasta experienta in materie de hidroizolatii, realizeaza hidroizolarea oricaruit tip de piscina, rapid, bine organizat si la preturi cometitive.

Suntem la curent cu toate materialele noi in domeniu, motiv pentru care dispunem de solutii adecvate pentru hidroizolatii piscine. www.Milucon.ro utilizeaza membrane caracterizate printr-o rezistenta sporita atat la presiunea apei , cat si la ciclurile repetate inghet-dezghet. 

Gratie compozitiei de calitate, membranele isi pastreaza proprietatile mecanico-fizice o lunga perioada de timp, indiferent de factorii de mediu sau de presiunea apei. In plus, toate materialele utilizate prezinta rezistenta la actiunea substantelor agresive din puct de vedere chimic.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10