Constructii piscine cu ceramica, simpla, colorata sau cu elegante modele si tipare Constructii piscine cu ceramica, simpla, colorata sau cu elegante modele si tipare
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ceramica este un material folosit in foarte multe arii si domenii, incepand cu celebrele vase ceramice chineze, pana la obiecte decorative, piese electronice, dar si pentru placarea piscinelor. Picine Vidor este constructor de piscine din beton armat ce pot fi finisajte in diferite moduri, de la placari cu mozaic, pana la cele speciale, toate acestea sunt realizate cu cele mai bune materiale de catre echipe profesioniste, experimentate si
Publicat pe 22 Jul 2016 08:15:21 de sulumorp
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Ceramica este un material folosit in foarte multe arii si domenii, incepand cu celebrele vase ceramice chineze, pana la obiecte decorative, piese electronice, dar si pentru placarea piscinelor. Picine Vidor este constructor de piscine din beton armat ce pot fi finisajte in diferite moduri, de la placari cu mozaic, pana la cele speciale, toate acestea sunt realizate cu cele mai bune materiale de catre echipe profesioniste, experimentate si care detine un portofoliu impresionant acumulat in cursul celor peste 20 de ani de existenta a firmei noastre.

Revenind la serviciile de constructii piscine cu ceramica, trebuie sa spunem ca acest gen de finisaj poate fi aplicat la orice tip de piscina, de la cele familiale, pana la cele destinate publicului larg, fie ele acoperite sau speciale. Spre deosebire de placarile cu mozaic, ceramica ofera un aspect mai sobru, destinat cu precadere piscinelor publice sau a centrelor Spa, insa asta nu inseamna ca nu putem vorbi despre un design elegant si placut din punct de vedere al cromaticii, mai ales daca este sa tinem cont de faptul ca pot fi alese modele variate de ceramica cu texturi si culori diversificate.

Toate tipurile de piscine cu ceramica sunt construite pe o baza din beton armat de cea mai buna calitate, iar pentru a asigura gradul necesar de impermeabilitate, atat in interiorul cat si in exteriorul piscinei sunt folosite materiale dar si aditivi speciali. Finisajele realizate cu placi de ceramica nu au doar un rol estetic, placile din acest material ofera si un strat protector ce poate rezista fara probleme chiar si zeci de ani daca este ingrijit intr-un mod corespunzator.

Placile din folosite pentru constructii piscine cu ceramica vin intr-o varietate cuprinzatoare, atat in ceea ce priveste formele, dar si cromatica disponibila. Si pentru ca spuneam mai devreme despre faptul ca exista si posibilitatea realizarii unor modele din aceste placi, mentionam faptul ca elementele de ceramica pot fi folosite mai ales pentru realizarea formelor si a modelelor simple, (linii, forme dreptunghiulare, etc.) dar si a marcajelor asa cum este si cazul bazinelor de inot.

Puteti opta pentru mai multe tipuri de finisaje, sau de ce nu, pentru combinarea acestora

Bineinteles, chiar daca vorbim despre constructii piscine cu ceramica, asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea combinarii a mai multor tipuri de finisaje. Asadar, puteti opta pentru placarea ceramica a diferitelor portiuni in alternanta cu modele de mozaic. Astfel va garantam un design spectaculos care va atrage priviri cu siguranta.

O categorie mai speciala este cea a placilor de ceramica cu modele si tipare. Acestea, odata aplicate fie pe marginea piscinei sau de ce nu, intr-un tipar sau model ornamental special, asigurand astfel un spectacol vizual al formelor si al culorilor. Aceasta categorie include modele simple, cu doua sau mai multe culori ce formeaza un tipar foarte elegant.

Asadar va oferim o varietate impresionanta de optiuni pentru decorarea piscinei alese, fie ca vorbim de piscina in care va bucurati alaturi de cei dragi si familie, sau cea a unui hotel sau centru Spa. Va invitam sa admirati modelele de placari cu ceramica si nu numai pe care vi le propunem, dar de asemenea va asteptam sa ne contactati pentru a solicita lamuriri dar si oferte personalizate.  

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10