Ceramica pentru fatade moderne Ceramica pentru fatade moderne
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Se pune tot mai mult accent pe fatadele cladirilor din tara pentru ca tot mai multe orase se preocupa de imaginea lor, adica de modul in care arata pentru cei care ne viziteaza tara. Daca pana acum si griul mohorat al cladirilor parca trecute prin fumurile unui razboi nu era bagat in seama, acum toti edilii au inceput sa isi dea seama ca vor orase mai frumoase, si ca asta se rezolva cu spatii verzi si cu fatade frumoase pentru cladirile din oras
Publicat pe 19 Jul 2013 09:26:20 de Cristina
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


materiale fatade Se pune tot mai mult accent pe fatadele cladirilor din tara pentru ca tot mai multe orase se preocupa de imaginea lor, adica de modul in care arata pentru cei care ne viziteaza tara. Daca pana acum si griul mohorat al cladirilor parca trecute prin fumurile unui razboi nu era bagat in seama, acum toti edilii au inceput sa isi dea seama ca vor orase mai frumoase, si ca asta se rezolva cu spatii verzi si cu fatade frumoase pentru cladirile din oras. Insa asta este problema edililor, pentru ca orasele incep sa devina foarte colorate datorita noilor tendinte de izolare termica a cladirilor, realizate pe banii proprietarilor fiecarui bloc, asadar pe placul fiecarui administrator de scara. Asa ca, orasele vor deveni adevarate picturi colorate. In materie de materiale pentru fatade folosite pentru ca fatadele sa fie moderne si pentru blocuri, recomand folosirea ceramicii. Asa cum se poate vedea si in imagine este o solutie cu adevarat aspectuoasa si care va da o vedere foarte frumoasa cladirii de apartamente in care locuiti.

Companiile se preocupa foarte mult de fatadele cladirilor in care activeaza. Fatadele lor trebuie sa fie parte a imaginii lor si un mod de transmitere de informatii despre companie. Si nu doar trebuie, ci si este. Oamenii isi fac prima impresie despre o companie atunci cand au un contact vizual cu aceasta, dupa infatisarea cladirii acesteia. Trebuie sa recunoastem ca, atunci cand spunem un nume de companie, primul lucru care ne vine in minte este imaginea cladirii unde isi desfasoara activitatea. Acesta este motivul pentru care trebuie sa fie una care sa nu lase loc de interpretari. O fatada neingrijita si nearanjata lasa impresia de nepasare si de lipsa de interes in tot ceea ce fac, iar asta nu ajuta deloc la finalizarea pozitiva a unui contract cu persoane importante, care analizeaza fiecare aspect. La fel, si clientii vor avea o alta perceptie asupra intregii companii, care se va rasfrange si asupra serviciilor si produselor acesteia, daca fatada este una care sa impresioneze din anumite puncte de vedere.

ceramica pentru fatadeCeramica este si de aceasta data cea mai buna solutie la realizarea unei fatade moderne si care sa impresioneze. In imaginea alaturata aveti un sediu de companie care a fost realizat chiar la noi in tara, cu ajutorul placilor de ceramica, realizandu-se o fatada auto-ventilata. Luati exemplul si nu lasati concurenta sa v-o ia inainte, furandu-va astfel si clientii. Fiti voi cu un pas inainte si atrageti cat mai multi clienti, care la inceput vor intra din pura curiozitate si apoi vor ramane datorita serviciilor pe care le oferiti.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10