Ce trebuie sa stiti despre parchet laminat Ce trebuie sa stiti despre parchet laminat
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Despre parchet laminat putem spune ca este un tip de podea foarte raspandit si totodata foarte rezistent si durabil.  Cateva dintre motivele montarii de parchet laminat ar fi in primul rand faptul ca acesta este usor de montat in sine, in plus este durabil si totodata nu necesita foarte multe ingrijiri. Totodata, cand vine vorba de modele parchet laminat, acestea sunt multiple si pot imita orice fel de model de parchet din
Publicat pe 12 Dec 2014 14:06:39 de Axel
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


parchet laminat

Despre parchet laminat putem spune ca este un tip de podea foarte raspandit si totodata foarte rezistent si durabil. 

Cateva dintre motivele montarii de parchet laminat ar fi in primul rand faptul ca acesta este usor de montat in sine, in plus este durabil si totodata nu necesita foarte multe ingrijiri.

Totodata, cand vine vorba de modele parchet laminat, acestea sunt multiple si pot imita orice fel de model de parchet din lemn, inclusiv stejar, sau chiar gresie ceramica.

Ce este de fapt un parchet laminat

Un parchet laminat este un parchet sintetic daca putem spune asa, realizat dintr-un amestec de mai multe tipuri de materiale prin utilizarea de adeziv, caldura si alte metode asemanatoare. Procesul de realizare a unui parchet laminat se numeste dupa cum probabil va imaginati deja, laminare.

Un parchet laminat poate avea diverse modele, poate imita aproape de perfectiune un parchet din lemn masiv si totodata este mult mai accesibil in ceea ce priveste costul.

Istoric parchet laminat

Pentru a intelege mai bine utilizarea de parchet laminat, iata cateva aspecte legate de istoria acestui tip de parchet:

- Parchetul laminat a fost utilizat pe diverse suprafete inclusiv la tejghele inca din anul 1920. La inceput acest tip de parchet laminat nu era insa suficient de rezistent pentru a putea fi utilizat la podele, insa de-a lungul timpului, compozitia sa a fost modificata in asa fel incat sa devina suficient de rezistent pentru a constitui podele durabile si comfortabile la un pret accesibil.

- Prima podea din parchet laminat a aparut in Suedia, in anul 1977 si undeva la mijlocul anilor 1990 acesta a inceput sa devina tot mai raspandit pana si in Statele Unite ale Americii. Initial, acest tip de parchet laminat a fost raspandit in Europa.

- In zilele noastre, cea mai mare parte a anumitor tipuri de parchet laminat provine tot din Suedia, de la marile companii care il produc acolo.

Unde se poate utiliza parchet laminat

Este usor de observat faptul ca un parchet laminat cu numeroasele sale avantaje si intrebuintari, poate fi utilizat in mai multe tipuri de incaperi si totodata in mai multe portiuni ale acestora.

Astfel, nu este surprinzator ca in zilele noastre utilizam parchet laminat in locuinte, spatii de birouri, chiar si in unele spatii comerciale, fiind nu doar rezistent, dar si accesibil ca si costuri si dupa cum am mentionat anterior, usor de montat.

In acest sens, vom intalni utilizarea de parchet laminat in holuri, camere, la intrarea in diverse locuinte, in birouri, in livinguri si asa mai departe.

In unele cazuri, puteti procura parchet laminat pe care sa il utilizati chiar si in bai, bucatarii si alte spatii de acest tip, intrucat acesta are si o rezistenta la umezeala mult mai buna si astfel nu va suferi modificari sau avarieri la contactul cu apa si umezeala.

Indiferent de modelul de parchet laminat ales de www.decolandia.ro, acesta va va oferi un plus de comfort si un estetic placut in locuinta sau spatiul in care veti hotari sa il montati la costuri mai mult decat accesibile.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10