Ce este o plasa de insecte plisse? Ce este o plasa de insecte plisse?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Plasele de insecte nu au o istorie atat de lunga pe cat ne-am astepta. Ele au fost utilizate multa vreme doar in domeniul industrial sau comercial. Folosirea lor in protejarea locuintelor individuale a inceput relativ recent. Desigur, inainte de acestea erau folosite alte metode pentru a opri intrarea insectelor in case, insa nici pe departe atat de eficiente. In prezent exista o gama extrem de variata de plase de insecte. Deoarece fieca
Publicat pe 21 Feb 2017 17:32:33 de Eduard90
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Plasele de insecte nu au o istorie atat de lunga pe cat ne-am astepta. Ele au fost utilizate multa vreme doar in domeniul industrial sau comercial. Folosirea lor in protejarea locuintelor individuale a inceput relativ recent. Desigur, inainte de acestea erau folosite alte metode pentru a opri intrarea insectelor in case, insa nici pe departe atat de eficiente.

In prezent exista o gama extrem de variata de plase de insecte. Deoarece fiecare casa are specificul ei, plasele de insecte au fost adaptate in permanenta cererii crescute de a acoperi orice necesar in acest domeniu. Acestea s-au diversificat in timp atat din punct de vedere al materialului din care sunt confectionate, cat al dimensiunilor si al modalitatii de inchidere sau deschidere.

Printre cele mai noi modele de plase de insecte se regaseste modelul de plase de insecte plisse. Acestea pot oferi protectie impotriva insectelor si a prafului atat in cazul ferestrelor conventionale cat si in cazul deschiderilor mai largi, cum ar fi ferestrele sau usile duble sau pentru  zonele de acces catre balcoane si terase.

Iata cateva dintre principalele avantaje pe care le aduce instalarea unei plase de insecte plisse:

  • Posibilitatea instalarii acesteia fara ghidaj inferior face posibila o rulare lina a plasei precum si curatarea usoara a podelei.
  • Datorita firelor orizontale, plasa de insecte plisse este extrem de rezistenta la vant ceea ce ii confera o viata indelungata.
  • Poate fi dotata cu un sistem de arcuri, mecanismul de inchidere si deschidere devenind astfel semiautomat.
  • Plasa foate fi inlaturata printr-un sistem de cleme cu deschidere facila ceea ce o face usor de curatat sau de depozitat in cazul in care nu este necesara pentru o anumita perioada mai lunga de timp.
  • Permite protejarea unor deschideri mari de pana la 6 metri cum ar fi zona usilor duble sau triple din cazul teraselor sau o combinatie de usi si ferestre.
  • Modalitatea de inchidere si deschidere nu necesita spatiu in exterior sau interior ceea ce inseamna ca plasele de insecte plisse pot fi instalate in spatii in care plasele conventionale (batante) nu se potrivesc.
  • Datorita sistemului de operare care face ca rularea plasei sa fie extrem de facila, plasele de insecte plisse sunt mult mai rezistente la uzura decat majoritatea modelelor de plase existente pe piata.
  • Aspectul exterior al plaselor plisse este unul estetic si modern care va aduce casei tale un plus de frumusete.

Instalarea unei plase de insecte nu este in general o operatiune complicata. Pentru a beneficia insa de toate avantajele mentionate este totusi indicat sa apelati la un specialist pentru montare.

In concluzie, plasele de insecte plisse reprezinta alegerea ideala pentru majoritatea usilor si a ferestrelor, atat datorita elegantei cat si a numeroaselor beneficii pe care le au fata de plasele de insecte obisnuite.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Eduard Eduard 
Membru din: 06 Oct 2015 15:02:49

Despre autor:
Webdesigner.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10