Ce avantaje ai daca alegi o locuinta intr-un ansamblu rezidential? Ce avantaje ai daca alegi o locuinta intr-un  ansamblu rezidential?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:     Desi in general o locuinta este o investitie care o facem pe termen foarte lung sau chiar pe viata, din pricina anumitor fapte aceasta investitie se transforma intr-una facuta periodic pana ne gasim locuinta perfecta. Aceasta alegere devine o misiune din ce in ce mai dificila pe fondul numarului mare de locuinte care se afla astazi in vanzare, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca este imposibil.  Complex Rezidential Se
Publicat pe 22 Aug 2017 06:45:59 de sancasa
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


    Desi in general o locuinta este o investitie care o facem pe termen foarte lung sau chiar pe viata, din pricina anumitor fapte aceasta investitie se transforma intr-una facuta periodic pana ne gasim locuinta perfecta. Aceasta alegere devine o misiune din ce in ce mai dificila pe fondul numarului mare de locuinte care se afla astazi in vanzare, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca este imposibil.


  Complex Rezidential Sebes - Atmosphere-residence.ro

  Diversitatea pe piata imobiliara a atras dupa sine si o serie de avantaje in favoarea celui care cumpara cel mai important fiind acela ca majoritatea locuintelor au preturi mult mai accesibile. Preturile insa nu mai reprezinta criterii definitorii atunci cand vine vorba de cumparat locuinte, astfel ca viitorii proprietari cauta locuinte care au numeroase facilitati dar si preturi avantajoase. Cele mai potrivite alegeri in acest sens sunt locuintele din cadrul ansamblurilor rezidentiale. Iata care sunt cele mai importante avantaje ale alegerii unei locuinte intr-un ansamblu rezidential.
    Cel mai important avantaj pe care il aduc locuintele din cadrul ansamblurilor rezidentiale este dat de facilitatile cu care acestea vin. Stim foarte bine faptul ca apartamentele din cadrul unui oras sunt in mare parte vechi, iar instalatiile de caldura si electricitate sunt la fel de vechi. Acest lucru inseamna pierderi importante de energie pe care in general le vedem atunci cand achitam facturile. Apartamentele din cadrul ansamblurilor rezidentiale sunt apartamente noi si beneficiaza de instalatii termice si electrice la fel de noi, ceea ce va asigura din start cheltuieli de intretinere mult mai mici.
    Un alt avantaj este acela ca puteti negocia direct cu dezvoltatorul. Este un lucru extrem de important avand in vedere nivelul de birocratie de la noi din tara. In general, va puteti muta in noua locuinta a doua zi dupa discutia cu dezvoltatorul. Nu putem insa spune acelasi lucru despre apartamentele clasice care presupun saptamani intregi de umblaturi pe la diverse institutii.
    Pe langa avantajele deja mentionate, este important sa stiti ca ansamblurile rezidentiale beneficiaza si de alte numeroase facilitati precum, spatiu de joaca pentru copii, piscine sau locuri de parcare, lucruri de care probabil nu ati fi avut parte in cazul alegerii unui apartament clasic. Locurile de parcare sunt o problema frecventa, insa puteti uita de aceasta daca v-ati hotarat sa achiitionati o locuinta intr-un complex rezidential.
    O locuinta intr-un ansamblu rezidential Atmosphere-Residence inseamna mai mult de atat, astfel ca apartamentele beneficiaza de incaperi mult mai spatioase ceea ce va oferi un grad de confortabilitate mult mai ridicat. Apartamentele clasice insa au spatii mai putin generoase si adesea avem impresia ca nu avem spatiu suficient.
   

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

PR Adriana 
Membru din: 23 Apr 2015 09:36:59

Despre autor:
Sancasa.ro este site-ul firmei SC SAN CASA SRL, care ofera spre vanzare apartamente noi in Sebes, judetul Alba.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10