Casa de lemn, un mediu de locuit sanatos! Casa de lemn, un mediu de locuit sanatos!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: O casa din lemn poate reprezinta pentru multi ca un lucru demodat, prea ieftin, dar cu un confort si siguranta reduse, o solutie cu adevarat constructiva pentru cabane, magazii sau garaje. In realitate insa, casa de lemn bine facuta inseamna regasirea armoniei si confortului intr-o locuinta ecologica, un camin cald si primitor, o constructie rafinata integrata perfect in peisaj. Natura si lemnul au ceva apropiat de sufletul omenesc, fii
Publicat pe 01 Oct 2013 09:32:35 de vasilem
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


O casa din lemn poate reprezinta pentru multi ca un lucru demodat, prea ieftin, dar cu un confort si siguranta reduse, o solutie cu adevarat constructiva pentru cabane, magazii sau garaje.

In realitate insa, casa de lemn bine facuta inseamna regasirea armoniei si confortului intr-o locuinta ecologica, un camin cald si primitor, o constructie rafinata integrata perfect in peisaj. Natura si lemnul au ceva apropiat de sufletul omenesc, fiind un material viu si interactive, ce reactioneaza la variatiile climatice, la radiatia solara, modul de prelucare si, in general, orice actiuni extreme.

Lemnul este un material de constructii ce ofera beneficii specifice, fiind considerat un material ecologic si o sursa regenerabila de care dispune populatia. Constructia unei case de lemn este cea mai raspandita metoda de constructie la nivel mondial, oferind o solutie rapida, economica si sanatoasa.

Casele din lemn se intretin foarte bine si usor, in timp, asigurand toate conditiile de siguranta si confort. Se adapteaza dupa toate stilurile arhitecturale, iar durata medie de constructie a uneia este de circa doua-trei luni. Durata de viata a unei case de lemn este nelimitata.

Voda Construct realizeaza case si cabane din lemn, mansarde, casute de gradina si mobilier ornamental de gradina si pentru exterior, in functie de preferintele si al proiectului clientului, sau dupa proiectele noastre. Utilizam in constructia de case de lemn materiale de cea mai buna calitate, iar echipa noastra are o vasta experienta in domeniu.

Acest tip de locuinte inseamna un mediu sanatos si va ofera o ambianta relaxanta, placuta si originala.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10