Avantajele sistemului de incalzire in pardoseala Avantajele sistemului de incalzire in pardoseala
Rated 5/5 bazat pe 8 voturi
Product description: Daca va construiti o casa noua sau o renovati pe cea existenta, un sistem de incalzire in pardoseala este cea mai eficienta solutie pe care o puteti alege. Incalzirea in pardoseala se monteaza, dupa cum ii spune si numele, sub finisajul final al pardoselii si foloseste mult mai putina energie decat instalatiile de tip centrala termica sau aer conditionat. De asemenea, incalzirea in pardoseala produce un tip de caldura care este perceput
Publicat pe 09 Mar 2013 22:07:53 de ArticleWriter
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Daca va construiti o casa noua sau o renovati pe cea existenta, un sistem de incalzire in pardoseala este cea mai eficienta solutie pe care o puteti alege. Incalzirea in pardoseala se monteaza, dupa cum ii spune si numele, sub finisajul final al pardoselii si foloseste mult mai putina energie decat instalatiile de tip centrala termica sau aer conditionat. De asemenea, incalzirea in pardoseala produce un tip de caldura care este perceput ca fiind foarte natural pentru corpul omenesc pentru ca se propaga dinspre pardosea pe verticala camerei.

Pentru instalarea incalzirii in pardoseala se va monta o retea de cabluri sub materialul de la fata pardoselii. Acestea functioneaza pe principiul rezistentelor electrice incalzindu-se la nivelul setat de catre utilizatori si transmitand caldura uniform in intreaga incapere. Dupa ce suprafata podelei este incalzita, caldura continua sa circule si pe verticala pentru ca aerul cald este mai usor si continua sa se ridice.

Acest tip de incalzire in pardoseala se simte mult mai natural decat oricare alte variante si spre deosebire de instalatiile care folosesc curenti de aer, incalzirea in pardoseala ne face sa ne simtim confortabil chiar si la o temperatura mai mica. Curentul de aer generat de aerul conditionat folosit ca incalzitor, face ambientul casei sa para mai rece decat este de fapt, in timp ce caldura degajata prin radiatie se propaga uniform, fara curenti de aer si atmosfera devine cert mai calda.

Acest lucru se traduce intr-un consum mai mic de energie pentru a incalzi spatiile la o temperatura confortabila. In plus, faptul ca toata caldura este canalizata chiar sub pardoseala spatiului ce se vrea incalzit inseamna ca nu vor exista pierderi de caldura, asa cum se intampla cu tevile caloriferelor, prin urmare toata energia va fi canalizata acolo unde este necesara.

In plus, alegand incalzire electrica in pardoseala obtineti un mediu perfect silentios fara zgomotele produse de ventilatoare sau de circulatia agentului termic prin tevi, pe langa faptul ca inesteticele aparate de incalzire sau caloriferele nu vor mai dezechilibra designul incaperilor.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10