Automatizeaza-ti casa cu usi de garaj sectionale automate Automatizeaza-ti casa cu usi de garaj sectionale automate
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Viata noastra devine  pe zi ce trece tot  mai usor de trait. Asta datorita tehnologiei moderne. Totul in lumea noastra este acum motorizat. Apesi un buton si poti vedea stiri din intreaga lume, mananci tot felul de alimente delicioase in orice sezon si asa mai departe. Tehnologia a facut viata noastra mult mai convenabila si confortabila. Instalarea de servicii de automatizari pentru porti la casele noastre a devenit acum foarte fr
Publicat pe 06 Aug 2014 11:08:00 de P.Albu
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Viata noastra devine  pe zi ce trece tot  mai usor de trait. Asta datorita tehnologiei moderne. Totul in lumea noastra este acum motorizat. Apesi un buton si poti vedea stiri din intreaga lume, mananci tot felul de alimente delicioase in orice sezon si asa mai departe. Tehnologia a facut viata noastra mult mai convenabila si confortabila. Instalarea de servicii de automatizari pentru porti la casele noastre a devenit acum foarte frecventa.

Dar ce zici de o automatizare de usa de garaj sectionala? De ce sa nu înlocuiesti usa ta veche si uzata cu o usa de garaj sectionala nou nouta automata? Prima usa automata de garaj a fost inventata de Lew Hewitt în 1954 si Dee Horton a fost prima persoana care a avut una instalata in 1960. Usile de garaj manuale necesita prea multa ridicare si tragere, acest lucru te poate obosi si iti poate strica starea de spirit. Usile de garaj automate sunt mult mai sigure decat cele manuale si isi fac eficient treaba. Unii oameni au automatizari de usi de garaj care se pot activa din telefon sau chiar dupa voce si cu parola pentru deschiderea usii de garaj.

Acum va aratam beneficiile unei usi automate de garaj. Primul si cel mai important punct pe care trebuie sa il evidentiem este securitatea. Usile de garaj sectionale cu automatizare de usa de garaj instalata nu sunt deloc usor de deschis de catre straini datorita mecanismului de blocare.

Chiar daca iesiti din casa dimineata devreme si va grabiti la serviciu, deschiderea usilor se face foarte usor in cel mai scurt timp si cel mai important, nu fac zgomot.

Usile de garaj sectionale automate sunt cu siguranta foarte convenabile pentru proprietarii de automobile. Nu trebuie sa trageti si ridicati usile manuale de zece mii de ori pe zi ci le puteti deschide prin apasarea unui simplu buton.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Albu Paul 
Membru din: 03 May 2014 07:12:50

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10