Ai nevoie de o fereastra functionala si estetica pentru locuitna ta? Alege Holzertehnic.ro Ai nevoie de o fereastra functionala si estetica  pentru locuitna ta? Alege Holzertehnic.ro
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Dintre cele mai importante componente ale unei locuinte, cu siguranta usile si ferestrele sunt unicele elemente care reusesc sa ne ofere atat confortul de care avem nevoie, insa simultan acestea sunt si niste componente cu un aport estetic deosebit pentru fiecare locuinta in parte. Alegerea une iferestre este un moment destul de important avand in vedere ca o alegre gresita in acest sens poate transforma ferestrele intr-un cost periodic. O
Publicat pe 20 Jan 2017 13:22:41 de holzertehnic
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Constructii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Dintre cele mai importante componente ale unei locuinte, cu siguranta usile si ferestrele sunt unicele elemente care reusesc sa ne ofere atat confortul de care avem nevoie, insa simultan acestea sunt si niste componente cu un aport estetic deosebit pentru fiecare locuinta in parte. Alegerea une iferestre este un moment destul de important avand in vedere ca o alegre gresita in acest sens poate transforma ferestrele intr-un cost periodic. O fereastra de calitate insa, mai ales daca este intretinuta corespunzator va putea rezista si pana la cateva decenii, fara a-si pierde catusi de putin din aportul estetic sau din functionalitate.

Ferestrele se regasesc astazi intr-o oferta destul de generoasa am putea spune avand in vedere ca exista numerosi producatori care ne pun la dispozitie portofolii din ce in ce mai variate cu astfel de elemente. Unul dintre cei mai renumiti producatori de ferestre din lemn stratificat care pune la dispozitia clientilor un portofoliu foarte variat in acest sens este www.holzertehnic.ro.


De ce sa alegeti Holzertehnic atunci cand aveti nevoie de o fereastra din lemn stratificat?


Holzertehnic este unul dintre producatorii de ferestre din lemn stratificat care inca de la infiintare din anul 1994 a ales sa foloseasca in producatia acestor elemente numai lemn de calitate. Desi poate pentru multi dintre noi materialul este irelevant sau calitatea acestuia, este foarte important sa retinem faptul ca prin intermediul usilor sau cel al ferestrelor pierdem aproximativ jumatate din caldura produsa in locuinta. Experienta vasta in domeniu le-a permis acestora sa inteleaga perfect modul in care trebuie manipulat lemnul stratificat pentru a oferii clinetilor avantajele pe care le cauta in momentul in care aleg ferestre pentru locuinte.


Ferestre lemn stratificat - Holzertehnic.ro

Ferestrele pe care le achizitionati de la Holzertehnic au ca si avantaj major faptul ca va ofera o izolare fonica si termica de exceptie gratie lemnului stratificat pe care acestia il produc. Chiar daca poate PVC-ul ne atrage prin preturi ceva mai mici, pe termen lung, cu siguranta lemnul stratificat se va dovedi o alegere mult mai inteleapta. Orice model de fereastra pe care o alegeti beneficiaza automat de lemn de calitate, adezivi non toxici, iar lemnul utilizat este uscat, avand umiditatea intre 8% si 12%.

www.holzertehnic.ro este unul dintre cei mai importanti producatori de usi si ferestre din lemn stratificat care ne pun la dispozitie un portofoliu complex de astfel de produse pe care le putem achizitiona la preturi speciale. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

pr Adriana 
Membru din: 07 Apr 2015 12:37:11

Despre autor:
SC Holzer Tehnic SRL este o societate privata cu capital romanesc, care s-a dezvoltat de la stadiul de mic atelier de tamplarie, devenind o fabrica producatoare de tamplarie din lemn stratificat cu peste 20 de angajati.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10