Pizza are multe benefii pentru organism. Nu o confundati cu mancarea fast food Pizza are multe benefii pentru organism. Nu o confundati cu mancarea fast food
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Multi oameni asociaza pizza cu mancarea nesanatoasa tip fast food, ceea ce este gresit si deloc adevarat, deoarece pizza din bucuresti este un preparat care aduce mai multe beneficii organismului. Dintre ingredientele principale ale unei pizza, remarcam sosul de tomate, ceapa, maslinele, ardeiul rosu, ciupercile si chiar blatul de pizza aduc un aport de vitamine necesar organismului si luptei impotriva multor afectiuni si boli grave. Ava
Publicat pe 25 Sep 2014 09:11:03 de vasilem
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Bucatarie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Multi oameni asociaza pizza cu mancarea nesanatoasa tip fast food, ceea ce este gresit si deloc adevarat, deoarece pizza din bucuresti este un preparat care aduce mai multe beneficii organismului. Dintre ingredientele principale ale unei pizza, remarcam sosul de tomate, ceapa, maslinele, ardeiul rosu, ciupercile si chiar blatul de pizza aduc un aport de vitamine necesar organismului si luptei impotriva multor afectiuni si boli grave.

Avand in vedere ca ingredientul de baza este sosul de rosii care contine licopen, un antioxidant foarte bun si puternic recunscut pentru beneficiile sale impotriva diferitelor tipuri de cancer.

Un studiu arata ca rosiile procesate din pizza sau din paste au un bogat continut de licopen decat cele proaspete, fiindca in timpul procesarii rosiei, apa se evapora lasand in urma o concentratie mai mare de antioxidant.

Dar sosul de rosii de pe pizza nu este singurul ingredient benefic pentru organismul uman. Si ceapa este bogata in vitamica C, crom si diverse fibre, ajutand la scaderea glicemiei, a colesterolului si a tensiunii arteriale. Maslinele cu care se decoreaza pizza contin substante care ajuta la reducerea riscului de aparitie a bolilor cardiac si contribuie la scaderea colesterolului, iar ardeii rosii sunt bogati in vitamin A, C si B6.   

Daca v-am facut pofta de o pizza gustoasa si locuiti in Capitala, Pizza Fizza pune pret pe calitatea preparatelor si pe viteza de livrare pizza in Bucuresti, folosim cele mai bune ingrediente de pe piata, fructe si legume proaspete procurate direct de la producatori autorizati. Livram atat la domiciliu, cat si la birou, iar comanda de pizza in Bucuresti o puteti face fie online pe site, fie telefonic. Dispunem de doua locatii in Capitala, una in zona Prelungirea Ghencea (Drumul Taberei, Ghencea, B-dul Timisoara, ANL Brancusi, Bragadiru) si a doua in zona Splaiul Independentei nr. 213 (intre Grozavesti si Cotroceni).

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10