Cum conservam alimentele necesare traiului cotidian Cum conservam alimentele necesare traiului cotidian
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: O problema destul de importanta, cu care se intalnesc romanii in aceste zile, este cea legata de frigiderul din bucatarie. Indiferent ca locuiesc la casa sau la apartament intr-un bloc, mentinerea alimentelor necesare vietii in conditii optime este de fapt o misiune adevarata a oricaruia dintre noi. Fructele si legumele proaspete trebuie sa reziste cateva zile, carnea trebuie congelata, apa, sucurile, laptele au nevoie de temperaturi sca
Publicat pe 15 Feb 2017 11:11:58 de Larisa I.
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Bucatarie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


O problema destul de importanta, cu care se intalnesc romanii in aceste zile, este cea legata de frigiderul din bucatarie. Indiferent ca locuiesc la casa sau la apartament intr-un bloc, mentinerea alimentelor necesare vietii in conditii optime este de fapt o misiune adevarata a oricaruia dintre noi.

Fructele si legumele proaspete trebuie sa reziste cateva zile, carnea trebuie congelata, apa, sucurile, laptele au nevoie de temperaturi scazute de pastrare, ouale si produsele lactate s-ar strica cu siguranta pe masa din bucatarie unde le-a lasat gospodina. Pentru ca sanatatea noastra sa nu aiba de suferit, frigiderul din bucatarie, care se ocupa cu pastrarea alimentelor in conditii bune, trebuie sa fie un produs de ultima generatie, pe care il poti alege de AICI, care sa isi indeplineasca cu succes functia pentru care a fost cumparat.

Preturile unui astfel de produs electrocasnic nu sunt unele mici, deci nimeni nu-si va cumpara frigider in fiecare zi, ci pentru o perioada mai lunga de timp, din acest motiv este musai sa fim atenti ce marca cumparam, ce caracteristici tehnice are, cu ce functii moderne vine, dar si sa fie un brand cat se poate de serios. Un exemplu in acest sens este Arctic. Cu siguranta nu exista macar un singur roman care sa nu-l cunoasca si care sa nu aiba decat cuvinte de lauda la adresa sa.

Desi la inceput aparatul frigorific era o cutie mare, alba, extrem de zgomotoasa si care consuma foarte mult curent electric, dar incerca pe cat posibil sa-si faca datoria, cu timpul acest aparat electrocasnic a evoluat, transformandu-se intr-un produs care uimeste pe zi ce trece datorita caracteristicilor sale tehnice si a functiilor moderne cu care este dotat.

Care sunt cele mai populare modele de frigidere Arctic?

Pe piata din Romania exista o varietate larga de astfel de produse electrocasnice, iar un cumparator este putin pus in dificultate in momentul in care trebuie sa-si cumpere frigiderul pentru bucataria sa.

Acesta trebuie sa nu consume multa energie electrica, deci sa fie destul de economic, sa fie un model fiabil, sa aiba un pret accesibil bugetului fiecarei familii. De asemenea, va trebui sa se decida ce tip de frigider isi va cumpara: cu o usa, combina frigorifica cu 2 usi sau mai multe sau frigider incorporabil.

Dintre modelele extrem de bine vandute in aceste momente, pot fi mentionate urmatoarele:

1.       Frigider ATF9048+ de la Arctic, un model cu clasa energetica A+, cu usi reversibile, in caz ca acesta trebuie montat pe o parte sau alta a bucatariei si este nevoie ca usa sa se deschida in functie de nevoile proprietarului;

2.       Combina frigorifica AK1M406NFS+, 400l, clasa A+, H 201cm, care reuseste sa ofere o economie de energie electrica de 12% fata de aparatele frigorifice de clasa A, are un volum mai mare pentru depozitarea fructelor si legumelor, rafturile sunt fabricate din sticla foarte rezistenta, avertizand sonor daca usile nu sunt inchise cum trebuie;

3.       Frigider AND316+, 306 l, Clasa A+, H 175.4 cm ofera o economie energetica de pana la 24 % si pastreaza mancarea in conditii de igiena maxima.

Ce fel de tipuri de racire ale frigiderului exista?

Atunci cand ne cumparam un frigider, primul lucru la care ne gandim este sa avem parte de o bautura racoroasa vara, de o inghetata pastrata in conditii optime, de fructe si legume proaspete o cat mai lunga perioada de timp.

Astfel, pot fi amintite urmatoarele tipuri de racire ale frigiderului:

·         Racire statica;

·         Racire dinamica cu ventilator intern;

·         Racire cu ajutorul tehnologiei NoFrost.

Ultima dintre ele este extrem de folositoare, astfel incat devine o buna recomandare pentru oricine isi doreste sa cumpere astazi un frigider. Este perfect pentru orice gospodina mai ales datorita faptului ca aceasta nu mai trebuie sa-si piarda timpul cu dezghetarea lui, cu spalarea, pentru ca acest lucru se realizeaza automat.

Tehnologia NoFrost pastreaza pe termen lung alimentele in interiorul frigiderului, bazandu-se pe circulatia fortata a aerului, ceea ce duce la un control mare al umiditatii in celula (temperatura este uniforma). Nu se vor forma cristale de gheata, iar calitatea alimentelor ramane aceeasi pentru o lunga perioada de timp.

Badabum.ro este un magazin online care reuseste sa ofere clientilor sai aparate frigorifice Arctic la cele mai mici preturi de pe piata din Romania, iar serviciile sale sunt un atu in plus: transport gratuit, service in caz de nevoie, returul produselor, metode de plata diverse, confidentialitatea datelor personale etc.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Larisa Ionita 
Membru din: 05 May 2016 11:39:14

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10