Cum ar trebui sa arate perdelele moderne in bucatarie? Cum ar trebui sa arate perdelele moderne in bucatarie?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pentru ca bucataria sa fie cat mai mult pe placul tau va trebui sa acorzi un maximum de atentie pentru fiecare detaliu in parte. Perdelele sunt un element foarte important in acest proces. In articolul asta o sa gasesti cateva lucruri de care sa tii cont inainte sa faci comanda pentru perdele noi.Primul lucru de care va trebui sa tii cont este cantitatea de lumina care intra prin perdele. Destul de putin probabil sa iti doresti o bucatarie intune
Publicat pe 28 Nov 2012 10:43:28 de adriana
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Bucatarie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pentru ca bucataria sa fie cat mai mult pe placul tau va trebui sa acorzi un maximum de atentie pentru fiecare detaliu in parte. Perdelele sunt un element foarte important in acest proces. In articolul asta o sa gasesti cateva lucruri de care sa tii cont inainte sa faci comanda pentru perdele noi.

Primul lucru de care va trebui sa tii cont este cantitatea de lumina care intra prin perdele. Destul de putin probabil sa iti doresti o bucatarie intunecata, de aceea va trebui sa alegi un material cat mai deschis si cat mai transparent.
Perdele Bucuresti

Perdelele albe,din dantela, se potrivesc in bucatarie doar daca vrei ca aceasta sa aiba un aspect foarte feminin. Ai o multitudine de materiale si culori din care sa alegi. Poti opta pentru galben, pentru ca bucataria sa aiba un aspect  mai cald, sau pentru rosu, cunoscuta drept culoare stimulatoare. Daca iti iei micul dejun in bucatarie, culoarea rosie te poate ajuta sa iti incepi dimineata cu mai multa energie. Nu uita totusi ca va trebui sa tii cont si de culoare peretilor, a mobilei si a pardoselii inainte sa faci o alegere finala.

De cele mai multe ori, perdelele din bucatarie sunt foarte des mutate din cauza ferestrei care trebuie deschisa destul de des. De aceea cel mai bine este sa alegi niste perdele care sa poata fi deplasate foarte usor. Din acelasi motiv nu sunt foarte recomandate perdelele pana in podea. In bucatarie se murdaresc foarte repede si se pot uza mult mai repede, fata de unele mai scurte, care ajung pana la pervaz. Pentru ca de cele mai multe ori in bucatarie nu ai nevoie de prea multa intimitate, mai ales daca stai intr-unul din blocurile foarte inalte din Bucuresti, perdelele pot fi unele foarte scurte, care sa acopere doar un sfert sau o treime din fereastra. In acest caz, perdeaua va avea un rol strict decorativ, fara sa aiba si unul functional, precum ajustarea cantitatii de lumina care intra in camera.

Data viitoare cand iti faci masuratorile pentru noi perdele la bucatarie, nu uita sa recitesti articolul asta pentru a-ti aminti cateva lucruri de baza pe care sa le ai in vedere. Pentru cea mai buna alegere, nu uita ca in primul rand conteaza ceea ce iti place si ceea ce te face sa te simti confortabil in propria casa.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana C 
Membru din: 01 Nov 2012 09:06:26

Despre autor:

Articole publicate: 21
Scoring autor: 7.596

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10