Apa filtrata este cea mai sigura si mai curata apa Apa filtrata este cea mai sigura si mai curata apa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Apa este un element esential pentru un organism sanatos, corpul uman fiind alcatuit din aproximativ 69% apa. Indiferent cat de sanatos ar fi modul de viata adoptat, daca apa consumata nu este buna, efectele vor fi vizibile pem termen lung. Apa de la robinet contine clor, sedimente, rugina, pesticide, paraziti, componente care nu dispar in urma fierberii asa cum cred multi. Astfel, daca consumi apa imbuteliata dar gatesti cu apa de
Publicat pe 18 Mar 2016 13:49:23 de andrei
Categoria: Casa si gradina Subcategoria: Bucatarie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Apa este un element esential pentru un organism sanatos, corpul uman fiind alcatuit din aproximativ 69% apa. Indiferent cat de sanatos ar fi modul de viata adoptat, daca apa consumata nu este buna, efectele vor fi vizibile pem termen lung.

Apa de la robinet contine clor, sedimente, rugina, pesticide, paraziti, componente care nu dispar in urma fierberii asa cum cred multi. Astfel, daca consumi apa imbuteliata dar gatesti cu apa de la robinet, nu vei fi ferit de substantele nocive. Apa imbuteliata se imbuteliaza in plastic. Acesta din urma contine ftalati care, odata cu varierea temperaturii, ajung in apa. In plus, apa imbuteliata contine si nitrati si nitrite.

Conumata in cantitati mari, apa minerala provoaca o acumulare de minerale in corp. Pentru a ne asigura ca vom consuma o apa sigura si curata avem doua variante la dispozitie: apa de izvor, direct de la sursa sau apa filtrata cu filtru de carbon activ sau cu alte sisteme de filtrare a apei.

Exista actualmente pe piata filtre de apa potabila pentru bucatarie, cu carbune activ si cu robinet inclus. Un astfel de pachet contine sistemul de filtrare propriu-zis dar si toate componentele necesare montarii si un cartus de filtrare. Un astfel de cartus poate filtra in jur de 5000 de litri de apa si este recomandata schimbarea acestuia odata la 6-12 luni.

Cu un filtru de apa vei reusi sa faci o economie de buget de pana la 90%. In plus, vei scapa de transportarea si depozitarea bidoanelor cu apa. Ce face propriu-zis acest filtru de apa ?

Elimina clorul in proportie de 99%, elimina mirosurile, imbuntateste gustul apei, elimina sedimentele si compusii organici. Filtrul de apa se poate instala usor, nu este nevoie de un instalator. Vei obtine astfel cea mai sigura si mai curata apa de baut si de gatit.

Va recomandam acest sistem de filtrare a apei care contine si o membrana de ultrafiltrare de 0.02 microni de la Filtro.ro. Pe langa gustul excelent al apei, acesta va protejeaza si de bacterii si virusi.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Andrei 
Membru din: 18 Mar 2016 13:39:54

Despre autor:
Scriu articole pe diverse teme, dar in special cele despre IT, tehnologie si turism.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10