Accesorii indispensabile unui fotograf Accesorii indispensabile unui fotograf
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Fotografia poate fi un hobby scump. Camerele costa destul de mult si obiectivele de cele mai multe ori costa mai mult decat camerele. Vestea buna este ca exista si o serie de accesorii pentru fotografi care au un pret mai mic de 25 de dolari. Tocmai de aceea ne-am hotarat sa va facem o lista cu must-have pentru fotografi la preturi accesibile, dar nu ne gandim la ele strict din perspectiva preturilor , pentru ca pe lista sunt obiecte val
Publicat pe 30 Jun 2015 08:08:02 de Amalia
Categoria: Arta si Cultura Subcategoria: Arte vizuale
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Fotografia poate fi un hobby scump. Camerele costa destul de mult si obiectivele de cele mai multe ori costa mai mult decat camerele. Vestea buna este ca exista si o serie de accesorii pentru fotografi care au un pret mai mic de 25 de dolari.

Tocmai de aceea ne-am hotarat sa va facem o lista cu must-have pentru fotografi la preturi accesibile, dar nu ne gandim la ele strict din perspectiva preturilor , pentru ca pe lista sunt obiecte valoroase pentru geanta unui fotograf, iar pretul nu foarte mare le face cu adevarat utile.

Geanta va ajuta sa transportati aparatura si accesoriile si mai mult, o protejeaza de intemperii sau de posibile accidente. Atunci cand cumparati o geanta pentru camera foto puteti incerca sa ganditi in [erspectiva, daca planuiti sa cumparati si alte accesorii si echipmanet puteti lua o geanta mai mare pentru a putea tine toate lucrurile la un loc.

Daca sunteti pasionat de fotografii in natura rucsacul este cea mai buna alegere si va ofera posibilitatea de a transporta si o haina suplimentara sau alte trucuri necesare, iar majoritatea rucsacurilor au si un suport pentru trepied.

Daca faceti fotografiile pe strada si nu doriti sa aveti foarte multe pe care sa le luati, si va doriti sa ramaneti compact ati putea opta pentru un toc in care sa incapa aparatul, obiectivul, cardul si bateria de rezerva.

Pentru usurinta de a utiliza echipmanetele foto, puteti avea in vedere un grip, trepiedul, telecomanda, filtrele si un strap.

Gripul este un accesoriu care ofera autonomie crescuta, ruland doi acumulatori in acelasi timp, stabilitate si priza asupra camerei de fotografiat.

Un inconveninent al acestuia este ingreunarea camerei si se recomanda pentru utilizarea unui obiectiv volumnos atunci cand paratul este tinut pe verticala, pentru echilibrare.

Trepiedul este un accesoriu cate nu are nevoie de explicatii detaliate. Daca va doriti timpi lungi de expunere sau fotografiati noaptea, in natura, este foarte util.

Telecomanda este un alt accesoriu util atunci cand folositi timpi lungi de expunere sau aveti nevoie sa declansati la distanta. Pentru a putea preveni vibratiile cauzate de apasarea butonului declansator, pentru a va scuti de alergatura daca faceti fotografii de grup sau pentru cazul in care si dumneavoastra sunteti un subiect in fotografie.

Telecomenzile pot fi cu sau fara fir, cu unde radio sau cu raze infrarosu. Indiferent de modelul si tipul de telecomanda, aceasta este un accesoriu foto de care veti avea nevoie la un momentdat, si este un dispozitiv care va permite libertate, fata de functia selftimer din maniul camerei de fotografiat.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Amalia Dragomir 
Membru din: 07 Apr 2015 10:47:04

Despre autor:

Articole publicate: 16
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10