Ce trebuie sa stim despre firmele care comercializeaza aparate de muls profesionale Ce trebuie sa stim despre firmele care comercializeaza aparate de muls profesionale
Rated 4/5 bazat pe 1 voturi
Product description: In Romania sunt foarte putine firme care comercializeaza aparate de muls profesionale pentru ferme. Avand in vedere dezvoltarea si mecanizarea fermelor, care a luat amploare in ultimii ani, datorita diverselor programe oferite de catre statul roman si Uniunea Europeana, au putut lua nastere firme care sa comercializeze astfel de aparate; Inox Center S.R.L. este una din ele. Cea mai mare parte a fondurilor europene alocate Romanie
Publicat pe 19 Nov 2012 16:46:53 de Calinao
Categoria: Afaceri Subcategoria: Zootehnie
Acorda o nota acestui articol:
8.
0


In Romania sunt foarte putine firme care comercializeaza aparate de muls profesionale pentru ferme.

Avand in vedere dezvoltarea si mecanizarea fermelor, care a luat amploare in ultimii ani, datorita diverselor programe oferite de catre statul roman si Uniunea Europeana, au putut lua nastere firme care sa comercializeze astfel de aparate; Inox Center S.R.L. este una din ele.

Cea mai mare parte a fondurilor europene alocate Romaniei sunt absorbite de catre fermele agricole si de animale. Aceste fonduri sunt acordate cu obligatia dezvoltarii si investirii banilor in utilaje si produse necesare unei bune desfasurari a activitatii de productie.

Proiectele realizate prin sprijinul european sunt adresate in special grupurilor de producatori sau cooperativelor, deoarece sprijinul este acordat mai multor persoane, iar rezultatul final va avea un impact mult mai mare.

Obiectivul unei astfel de firme este dezvoltarea mecanizarii fermelor prin comercializarea de diverse echipamente pentru ferme. Principalele produse oferite sunt aparatele de muls capre, oi si vaci, vane de racire si procesare a laptelui.

In felul acesta, din ce in ce mai multe ferme romanesti isi vor putea eficientiza productia de lapte si vor putea da mult mai mult randament astfel incat sa aiba o dezvoltare sigura. Aparatele de muls ii vor ajuta pe fermieri sa economiseasca timp facand intreg procesul unul mult mai simplu atat pentru om cat si pentru animal.

Este important ca astfel de firme sa isi anunte disponibilitatea produselor in toata tara, asa incat indiferent de orasul sau regiunea in care se afla ferma, fermierii sa poata avea acces la astfel de aparate care le pot usura substantial munca. 

Acorda o nota acestui articol:
8
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10