www.florarie.net – florile care te fac fericit www.florarie.net – florile care te fac fericit
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Un cadou floral aduce bucurie atat celui care primeste, cat si celui care a avut ideea unui gest atat de frumos. Altadata florile se ofereau personal, dar vremurile s-au schimbat. Bineinteles, dragostea si sentimentele de pretuire trebuie sa tina pasul cu timpul si sa gaseasca noi mijloace de a se exprima. Alege sa comanzi flori pe internet, iar distanta dintre tine si persoana draga se va sterge ca prin minune. Vino pe www.flora
Publicat pe 15 Jan 2016 14:46:53 de florinunta
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Un cadou floral aduce bucurie atat celui care primeste, cat si celui care a avut ideea unui gest atat de frumos.

Altadata florile se ofereau personal, dar vremurile s-au schimbat. Bineinteles, dragostea si sentimentele de pretuire trebuie sa tina pasul cu timpul si sa gaseasca noi mijloace de a se exprima. Alege sa comanzi flori pe internet, iar distanta dintre tine si persoana draga se va sterge ca prin minune.

Vino pe www.florarie.net si alege combinatia florala cea mai potrivita pentru evenimentul pe care vrei sa-l marchezi sau pentru sentimentul pe care vrei sa-l exprimi. Buchetele si aranjamentele noastre sunt organizate pe categorii, astfel ca iti va fi usor sa alegi flori pentru 1 Martie, 8 Martie, Sfantul Valentin, pentru aniversari si onomastici, pentru a-ti cere iertare sau pentru a transmite felicitari si complimente.

Poti alege buchete, cosuri cu flori sau aranjamente non-conformiste sau chic, in functie de personalitatea celei dragi, realizate in suporturi originale (poseta, carte etc) sau care includ elemente decorative speciale (fructe, bomboane, figurine etc.).

Poti alege de pe www.florarie.net aranjamente business pe care sa le daruiesti partenerelor de afaceri la ocazii speciale. Combinatiile florale pe care ti le propunem vor umple de energie pozitiva spatiul de lucru si vor oferi optimism si spor tuturor celor care-l vad.  La realizarea acestor decoratiuni florale folosim atat flori traditionale, trandafiri, gerbera, crizanteme, cat si plante mai speciale, physalis, clematita, banksia sau bambus, pentru o urare vegetala de succes.  De aceea, cadoul tau floral va face impresie, iar tu iti vei castiga un bun renume pentru gusturile tale excelente.

Livrarea se face in Bucuresti si in Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Mure?, Timisoara.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Ancuta Clim 
Membru din: 15 Jan 2016 13:43:43

Despre autor:
Avante Consulting Team SRL este un grup de florarii infiintat in 2005, cu sediul in Bucuresti. Avante Consulting Team SRL realizeaza buchete si aranjamente florale din flori naturale pentru toate ocaziile, pe care le livreaza prin curieri proprii sau prin parteneri in Bucuresti si in Romania. Avante Consulting Team detine, alaturi de florariile generaliste, un site dedicat buchetelor si aranjamentelor de nunta - www.florinunta.ro.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10