Vitrine frigorifice verticale Vitrine frigorifice verticale
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: p { margin-bottom: 0.1in; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; widows: 2; orphans: 2; } Gasiti pe vitrinemagazine.ro o gama variata de vitrine care pot fi folosite pentru vanzarea de produse sau autoservire. Vitrinele frigorifice verticale sunt necesare oricarui restaurant sau magazin. Detaliile conteaza, iar aceste produse au un impact mare asupra clientilor. Un design reusit se datoreaza atentiei
Publicat pe 27 Apr 2016 11:34:03 de M.Alexx
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Gasiti pe vitrinemagazine.ro o gama variata de vitrine care pot fi folosite pentru vanzarea de produse sau autoservire. Vitrinele frigorifice verticale sunt necesare oricarui restaurant sau magazin. Detaliile conteaza, iar aceste produse au un impact mare asupra clientilor. Un design reusit se datoreaza atentiei la detaliu. Culoarea este de asemenea importanta, schema de cluori se alege in functie de imaginea brandului.

Vitrinele frigorifice verticale pot fi folosite pentru a depozita o gama larga de produse precum carne, lactate, peste, branzeturi, gustari reci si alte produse intermediare. Aceste dispozitive sunt ideale pentru depozitarea si exunerea produselor in cel mai bun mod posibil. Acestea vor fi patrate in stare proaspata pentru o perioada lunga de timp.

Vitrinele frigorifice verticale  pot fi achizitionate in varianta cu agregat frigorific incorporat sau adaptate la o sursa frigorifica externa. Aceste vitrine sunt ideale  pentru a depozita o gama larga de produse precum carne, lactate, peste, branzeturi, gustari reci si alte produse intermediare.

Vitrinele orizontale sunt caracterizate de multitudinea de intrebuintari pe care le pot avea. Pentru afisarea si vanzarea de produse in cofetarii, cafenele, restaurante sau brutarii sunt ideale vitrinele de cofetarie. Aceste dispozitive pot fi echipate, in functie de model, cu sistem de circulatie gravitationala a aerului sau a unui sistem de control al umiditatii. 

Vitrinele verticale  pot fi achizitionate in dotare standard sau dotare optionala incluzand rafturi, lumina le, exterior, inregistrator temperatura USB, incuietori pentru usi, benzi de stabilire a preturilor etc. Aceste produse se remarca prin designul atractiv, fiabilitate si sisteme de racire de ultima generatie.

 Produsele oferite pe vitrinemagazine.ro au un raport calitate pret excelent si vor asigura buna depozitare a poduselor, indiferent daca sunt de refrigerare, de gastronomie sau de congelare. Mai mult decat un spatiu de depozitare, un spatiu de expune cu un merchandising bine gandit care va se va dovedi a fii o investitie fiabila.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Alexx Mihai 
Membru din: 27 Apr 2016 11:30:59

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10