Transforma-ti smartphone-ul intr-un sistem de supraveghere Transforma-ti smartphone-ul intr-un sistem de supraveghere
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Tehnologia moderna a sistemelor de supraveghere va ingaduie sa pastrati cele mai esentiale lucruri din casa, cum ar fi bunurile de valoare, seiful, animalele de companie, precum si tehnologia care s-a modificat radical odata cu aparitia telefoanelor inteligente. De la camere mici si aparate radio, la camere de supraveghere pentru imobil, tehnologia a evoluat si a devenit tot mai eficace si usor de manevrat. Daca in anii trecuti ave
Publicat pe 04 Apr 2016 12:48:40 de markkona
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Tehnologia moderna a sistemelor de supraveghere va ingaduie sa pastrati cele mai esentiale lucruri din casa, cum ar fi bunurile de valoare, seiful, animalele de companie, precum si tehnologia care s-a modificat radical odata cu aparitia telefoanelor inteligente. De la camere mici si aparate radio, la camere de supraveghere pentru imobil, tehnologia a evoluat si a devenit tot mai eficace si usor de manevrat. 

Daca in anii trecuti aveai nevoie de bodyguarzi care sa fie responsabil de lucrurile tale, acum sistemul de supraveghere este automatizat si functioneaza pe parcursul intregului an, fara a fi nevoie de interactiunea umana. In timp ce tot mai multe locuinte si intreprinderi au sisteme de supraveghere cu canale multe ce lucreaza 24/7, o familie mica are nevoie de o camera mica provizorie pentru spionarea unei incaperi din casa, cum ar fi incaprea adolescentului sau urmarirea unor lucruri. 

Avand in vedere ca traim intr-o societate moderna sunt tot mai multe pericole si de multe ori este nevoie de un echipament de supraveghere video sau un sistem de alarma prezent in orice firma. Nu oricine isi permite un echipament de supraveghere sau de alarma, poti utiliza un telefon vechi, indiferent de sistemul de operare, iOS sau Android, pentru fiecare sunt aplicatii ce pot inlocui camera acestora in echipament de supraveghere video. De aceea, multe aplicatii sunt disponibile gratuit pe Android care ajuta pentru aceste nevoi scurte ce pot setate pe smartphone-ul tau Android sau pe laptop. Dupa instalarea uneia din aplicatii trebuie sa creezi o legatura intre laptop si smartphone si sa pornesti dispozitivul asemeni unui dispozitiv de fotografiat si sa pui camera de supravegheat intr-un punct adecvat, cel pe care doresti sa-l inregistreze. 

Alte lucruri pe care le mai poti face cu un smartphone vechi sunt: mp3 sau media player portabil, consola portabila, telecomanda pentru televizor sau GPS, toate acestea cu ajutorul aplicatiilor! 

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10