Sisteme de incalzire in pardoseala pentru orice spatiu Sisteme de incalzire in pardoseala pentru orice spatiu
Rated 5/5 bazat pe 4 voturi
Product description: Investitia privata detine un rol important in afacerile din tara noastra, drept pentru care antreprenorii sunt dispusi sa deschida mici capacitati de productie in diferite domenii. Este evident faptul ca reducerea costurilor de intretinere, in mod special cele legate de incalzirea acestor locatii au condus catre folosirea celei mai uzuale modalitati tehnice si anume sistemul de incalzire in pardoseala. Chiar daca in prima instanta aceas
Publicat pe 08 Feb 2013 09:07:41 de ArticleWriter
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Investitia privata detine un rol important in afacerile din tara noastra, drept pentru care antreprenorii sunt dispusi sa deschida mici capacitati de productie in diferite domenii. Este evident faptul ca reducerea costurilor de intretinere, in mod special cele legate de incalzirea acestor locatii au condus catre folosirea celei mai uzuale modalitati tehnice si anume sistemul de incalzire in pardoseala.

Chiar daca in prima instanta aceasta modalitate de ambientare a spatiilor a fost utilizata pentru scopuri casnice, tehnologia s-a dovedit extrem de utila si pentru spatiile de productie. Fie ca este vorba despre o mica fabrica pentru producerea textilelor, sau un spatiu care asambleaza diferite componente pentru industria auto sau electronica, orice astfel de locatie in care angajatii raman pentru cel putin 8 ore la lucru trebuie sa fie corespunzator din punct de vedere al temperaturii ambientale.

Este usor de imaginat daca in timpul iernii o sala de productie nu este incalzita, nici cei care lucreaza in aceste conditii nu vor avea un randament potrivit cu normele de lucru. Faptul ca acest sistem se va intinde pe intreaga suprafata a salii de respective, va genera in mod direct caldura uniforma pentru toata suprafata. Cum multe dintre posturile de lucru sunt statice din punct de vedere al lucratorilor, acestia vor resimti in mod direct dinspre pardosea o temperatura placuta in timpul lucrului.

Deja multe dintre spatiilor de productie care erau dotate cu instalatii de incalzire clasice, cu agent termic, au renuntat la caloriferele situate doar de-a lungul incintei, care nici pe departe nu ofereau conditiile optime de lucru din punct de vedere al temperaturii. In mod evident si costurile vor fi serios diminuate, in timp ce acest sistem de incalzire odata montant si acoperit cu pardoseala specifica unei sali de productie nu va mai necesita niciun fel de intretinere pentru foarte multi ani la rand.

Nici factorii meteo nu vor putea influenta functionarea acestor sisteme de incalzire, pierderile practic fiind complet anulate, desigur atat timp cat intreaga incinta este perfect termoizolata la exterior si detine ferestre de tip termopan.

Pentru detalii si alte specificatii particulare in acest domeniu cereti fara ezitare consultanta unei firme specializate in domeniu si chiar apelati pentru realizarea montajului la ajutorul tehnicienilor profesionisti.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10