Reduceri substantiale de black friday Reduceri substantiale de black friday
Rated 3/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Vrei sa faci diverse cumparaturi si mai ales vrei sa te incadrezi intr-un buget de criza? Ai nevoie de diverse produse electrocasnice, de haine noi, de incaltaminte sau de orice alte tipuri de produse. Atunci alege sa faci toate aceste cumparaturi in asa numita ,,vinere neagra``. Black Friday poate fi numita ziua reducerilor. Este vorba de a patra zi de vineri din luna noiembrie, zi in care mai multe magazine aleg sa ofere reduceri su
Publicat pe 22 Nov 2012 12:09:22 de A.Palaghianu
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
6.
0


Vrei sa faci diverse cumparaturi si mai ales vrei sa te incadrezi intr-un buget de criza? Ai nevoie de diverse produse electrocasnice, de haine noi, de incaltaminte sau de orice alte tipuri de produse. Atunci alege sa faci toate aceste cumparaturi in asa numita ,,vinere neagra``.

Black Friday poate fi numita ziua reducerilor. Este vorba de a patra zi de vineri din luna noiembrie, zi in care mai multe magazine aleg sa ofere reduceri substantiale la produsele pe care le comercializeaza. Conceptul de reduceri black friday este relativ nou la noi in tara. Acesta este implementat de catre americani care considera aceasta zi, ziua de deschidere a sesiunii de cumparaturi de iarna.

In aceasta zi veti avea posibilitatea sa cumparati anumite produse chiar si la jumatate de pret. Unele magazine ofera si reduceri mai mari, scazand cu mult din pretul initial. Totul depinde de tipul de produs de care aveti nevoie si pe care doriti sa il achizitionati.

Pe internet exista o lista de magazine black friday asadar va puteti informa din timp asupra reducerilor la care veti avea acces. Acesta este un moment numai bun pentru a va achizitiona produse electrocasnice sau alt tip de produse cum ar fi telefoane, laptop-uri sau alte modele de gadget-uri.

Pentru impatimintele si de ce nu impatimitii shopping-ului este bine sa stiti ca exista o varietate de magazine cu reduceri de black friday care va pun la dispozitie piese vestimentare aflate in trend-urile sezonului de toamna-iarna 2012-2013.

Asadar, nu mai stati pe ganduri. Cumparati-va toate lucrurile de care aveti nevoie cu aceasta ocazie deoarece veti economisi foarte multi bani. Preturile oferite in black friday sunt cu mult mai scazute decat de obicei. De ce sa ratati aceasta oportunitate? De ce sa platiti mai apoi pretul initial al unui produs pe care il puteti cumpara acum? Alegeti sa economisiti si faceti cumparaturi in ,,vinerea neagra``.

Acorda o nota acestui articol:
6
,0


Recomandari:


Despre autor:

Palaghianu Andrei 
Membru din: 10 Nov 2012 21:22:40

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10