Placari cu sticla Placari cu sticla
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Firma noastra va prezinta placari cu sticla datorita faptului ca este o noua tendinta in amenajarea interioarelor locuintelor. Tipul acesta de sticla este proiectat special sa reziste foarte mult timp de acum incolo.  Placarea cu sticla este alegerea facuta pentru baie, holuri, receptii, mobilier sau usi pentru dressing-uri, deoarece aceste placari cu sticla sunt reprezentative modernului, datorita montajului care se realizeaza cu s
Publicat pe 03 Aug 2015 09:04:31 de Axel
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Firma noastra va prezinta placari cu sticla datorita faptului ca este o noua tendinta in amenajarea interioarelor locuintelor. Tipul acesta de sticla este proiectat special sa reziste foarte mult timp de acum incolo.

 Placarea cu sticla este alegerea facuta pentru baie, holuri, receptii, mobilier sau usi pentru dressing-uri, deoarece aceste placari cu sticla sunt reprezentative modernului, datorita montajului care se realizeaza cu silicon si se poate aplica direct pe pereti sau chiar pe vechea faianta.

 Exista foarte multe informatii despre aceste placari cu sticla pe site-ul herradesign.ro, deoarece sunt necesare cat mai multe infromatii despre amplasarea placarilor cu sticla.

 Chiar daca ne entuziasmam de frumusetea acestui tip de finisaj, firma noastra va propune dumneavoastra ca avantajele sunt reprezentate de catre varietatea mare de culori si nuante, va ofera un design unic, are o capacitate mare de a reflecta lumina, are o dimensiune ideala, iar suprafata este perfecta deoarece are si elemente de iluminat integrate.

 Se poate inlocui faianta din bucatarie cu placari cu sticla?

 Din cauza panourilor decorative din sticla simpla sau colorata, alternativa moderna este o practica buna pentru placari cu sticla, deoarece faianta din bucatarie sau baie poate fi inlocuita, iar confortul si placerea de a sta in bucatarie creste.

 Aveti grija la montarea panourilor acestor placari cu sticla,deoarece este mai minutioasa decat cea a faiantei pentru ca trebuie facute de persoane calificate, iar cum noi va punem la dispozitie o echipa profesionista, dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu acest amanunt.

 Pentru ca aceste placari cu sticla reprezinta un domeniu inovativ, dumneavoastra trebuie sa aveti un stil aparte pentru modificarile locuintei in care stati impreuna cu familia dumneavoastra.

 Sticla se obtine prin adaugarea in topitura a diferitilor oxizi mecanici, care formeaza silicati colorati, deoarece utilitatea, confortul si design-ul panourilor este reprezentat de modernitatea de care dam dovada.

 Cum se utilizeaza aceste placari cu sticla?

 Am putea spune ca maximizarea utilitatii spatiului acestor placari cu sticla este folosita datorita diverselor sisteme de balamale, ori standard ori pivot, deoarece modalitatile de deschidere a usilor care se face prin culisare sau batant, in functie de spatiul de care dispuneti dumneavoastra.

 Utilizarea acestor placari este foarte simpla, dar va si asigura siguranta dumneavoastra, care este data de catre utilizarea sticlei pentru amenajarea interiorului casei dumneavoastra. Datorita zonei de dus sau a cazii de baie de restul baii fiindca are rolul de a proteja intreaga baie de stropii de apa si excesul de abur.

 Solutia de desing este reprezentata de decorarea sau redecorarea bailor si in acelasi timp este reprezentata si de catre rezolvarea problemei apei si a aburului din intreaga incapere. 

Aceste placari cu sticla sunt concepute special pentru a fi utilizate in decorarea amenajarilor interioare, deoarece acest produs are un efect estetic special si deosebit. Sticla poate fi folosita pentru compartimentarea si decorarea locuintei dumneavoastra, avand un stil aparte si o tenta de modernism. 

Pentru a vizualiza intreaga gama pentru placari cu sticla accesati site-ul www.HerraDesign.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10