Carti engleza la reducere: campanie de weekend Libris Carti engleza la reducere: campanie de weekend Libris
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Peste 80.000 de titluri de carte in limba engleza, provenite de la cele mai cunoscute edituri din Marea Britanie, ii asteapta pe toti pasionatii de lectura pe site-ul celei mai de incredere librarii virtuale din Romania: libris.ro. Vineri, 9 septembrie 2016, toate titlurile in engleza vor avea reduceri de pret situate intre 20% si 35%. Termenul de livrare al acestor carti este de 15 zile lucratoare, dar asteptarea o sa va fie rasplatita deoarec
Publicat pe 08 Sep 2016 11:01:24 de Libris
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Peste 80.000 de titluri de carte in limba engleza, provenite de la cele mai cunoscute edituri din Marea Britanie, ii asteapta pe toti pasionatii de lectura pe site-ul celei mai de incredere librarii virtuale din Romania: libris.ro.

Vineri, 9 septembrie 2016, toate titlurile in engleza vor avea reduceri de pret situate intre 20% si 35%.

Termenul de livrare al acestor carti este de 15 zile lucratoare, dar asteptarea o sa va fie rasplatita deoarece nu veti plati transportul prin curier rapid, acesta fiind suportat integral de Libris.ro, indiferent care este valoarea comenzii dumneavoastra online.

Cartile de limba engleza sunt foarte bine structurate pe domenii de interes, astfel incat clientilor Libris sa le fie cat mai la indemana alegerea titlurilor sau a autorilor cautati.

Tot in limba engleza exista pe site si peste 100 de CD-uri audio, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Iata doar cateva: „Classic Fairy Stories”, „First Form at Malory Towers”, „Angel Therapy Meditations”, „Little Guide to Trees” sau „Fantastic Mr Fox and Other Animal Stories” (audiobook).

Libris Brasov recomanda celor pasionati de literatura SF o gama diversa de carti in engleza: „Solution Three”, „Tulip Touch”, „Wild Things”, „Star Wars: Obi-WAN and Anakin”, „Maskerade”. Celor care iubesc misterul si crima le recomandam: „Ghost Fields”, „Daniel Silva Thriller 6”, „If the Dead Rise Not” etc. Venim cu recomandari de carte si pentru cei care prefera aventura: „Adventure Time”, „Piano Tuner”, „Moscow Rules”, „You”, „Ship of the Line” si multe altele.

In limba engleza gasiti pe Libris.ro si carti de medicina cu subiecte din sfera serviciilor de asistenta medicala, lucrari de chimie pentru cei care se pregatesc de examene sau profeseaza in domeniu, de psihologie, anatomie etc.

Pentru detalii vizitati pagina online: www.libris.ro!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Libris Magazin 
Membru din: 20 May 2016 09:25:27

Despre autor:

Libraria online Libris.ro este cea mai tanara componenta a Grupului de firme Libris SRL, care are o experienta de 25 ani in distributia de carte. Infiintata in anul 2009, Libris.ro este in prezent cea mai mare librarie online din Romania, situandu-se si in topul magazinelor online.

Libris.ro are cel mai mare depozit de carte din tara (peste doua milioane de carti) si este singura librarie care asigura transport gratuit la orice comanda, prin curier, indiferent de valoarea ei. Oferta online cuprinde peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii.

Cei peste 50 de angajati ai Libris.ro, ghidati de motto-ul “Respect pentru oameni si carti”, au reusit sa adune, in jurul muncii si crezului lor, o comunitate activa de clienti care depaseste peste 600.000 de oameni! Impreuna au reusit sa sustina nu doar cultura si educatia, dar si proiecte filantropice importante.

Astfel la fiecare comanda plasata pe Libris.ro fiecare client are posibilitatea sa doneze diferentiat o anumita suma. Din aceste donatii, pana acum, Libris.ro in parteneriat cu Organizatia „Salvati Copiii” Romania au reusit sa doteze (alaturandu-se luptei pentru reducerea mortalitatii infantile) Maternitatea “Filantropia” Bucuresti cu cel mai performant incubator (in martie 2015), Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca cu cea mai performanta masa de resuscitare din lume (in octombrie 2015) si Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbarcea” Brasov cu un incubator performant si un monitor de functii vitale.

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10