Carti editura Publica Carti editura Publica
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca sunteti interesat de latura dezvoltarii profesionale, de extinderea afacerii dumneavoastra, daca doriti sa puneti bazele unor cunostinte medii despre economie, marketing sau comunicare, daca vreti sa deprindeti notiuni de baza in arta vanzarii sau visati sa deveniti lider, in luna august va invitam sa achizitionati de pe www.libris.ro cel putin un titlu de carte de la editura Publica. Veti primi garantat cadou cartea „Cusca de sticla”, scris
Publicat pe 09 Aug 2016 15:57:57 de Libris
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca sunteti interesat de latura dezvoltarii profesionale, de extinderea afacerii dumneavoastra, daca doriti sa puneti bazele unor cunostinte medii despre economie, marketing sau comunicare, daca vreti sa deprindeti notiuni de baza in arta vanzarii sau visati sa deveniti lider, in luna august va invitam sa achizitionati de pe www.libris.ro cel putin un titlu de carte de la editura Publica.
carti editura publica
Veti primi garantat cadou cartea „Cusca de sticla”, scrisa de Nicholas Carr. Oferta este valabila doar in luna august 2016 si este insotita de o alta facilitate pe care nu o puteti rata: transportul coletului dumneavoastra este gratuit prin curier, in orice colt din tara si indiferent care ar fi valoarea cartilor comandate. Aceasta facilitate a fost implementata de Libris Brasov incepand cu anul 2013, pentru a incuraja accesul la lectura si cunoastere unui numar cat mai mare de persoane.

Publica pune la dispozitia cititorilor interesati 242 de titluri de carte. Veti gasi pe Libris.ro nu doar carti dedicate cunoscatorilor din lumea business-ului, ci si o serie de biografii celebre, memorii si jurnale, care se adreseaza tuturor celor care vor sa afle detalii din viata unor personalitati marcante din lumea filmului, a vietii politice sau a sportului.

Iata cateva lucrari in acest sens: autobiografia celebrului om de afaceri american Richard Bronson, biografia lui Steve Jobs, a lui Ronnie O'Sullivan, catalogat de specialisti ca fiind cel mai spectaculos jucator de snooker, biografia lui Mike Tyson, campion in lumea boxului,  a lui Michael Schumacher – cel mai de succes pilot din istoria Formulei I, biografia lui Tony Blair - politician, lider al laburistilor in 1994, devenit prim-ministru in anul 1997, biografia lui Fidel Castro, liderul politic cubanez cu cea mai lunga domnie, cartea de memorii scrisa de Anthony Bourdain: „Povesti taioase din lumea mancarurilor si a celor ce gatesc”, dar si multe altele.

Publica este editura care va pune la dispozitie prin intermediul Libris.ro o serie de minighiduri de investitii, de economie, tranzactii financiare, de protejare a activelor sau de crestere a capitalului.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Libris Magazin 
Membru din: 20 May 2016 09:25:27

Despre autor:

Libraria online Libris.ro este cea mai tanara componenta a Grupului de firme Libris SRL, care are o experienta de 25 ani in distributia de carte. Infiintata in anul 2009, Libris.ro este in prezent cea mai mare librarie online din Romania, situandu-se si in topul magazinelor online.

Libris.ro are cel mai mare depozit de carte din tara (peste doua milioane de carti) si este singura librarie care asigura transport gratuit la orice comanda, prin curier, indiferent de valoarea ei. Oferta online cuprinde peste 100.000 de carti (29.000 de titluri in limba romana si peste 80.000 in limba engleza), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme si o varietate de jocuri pentru copii.

Cei peste 50 de angajati ai Libris.ro, ghidati de motto-ul “Respect pentru oameni si carti”, au reusit sa adune, in jurul muncii si crezului lor, o comunitate activa de clienti care depaseste peste 600.000 de oameni! Impreuna au reusit sa sustina nu doar cultura si educatia, dar si proiecte filantropice importante.

Astfel la fiecare comanda plasata pe Libris.ro fiecare client are posibilitatea sa doneze diferentiat o anumita suma. Din aceste donatii, pana acum, Libris.ro in parteneriat cu Organizatia „Salvati Copiii” Romania au reusit sa doteze (alaturandu-se luptei pentru reducerea mortalitatii infantile) Maternitatea “Filantropia” Bucuresti cu cel mai performant incubator (in martie 2015), Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca cu cea mai performanta masa de resuscitare din lume (in octombrie 2015) si Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbarcea” Brasov cu un incubator performant si un monitor de functii vitale.

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10