Care este garderoba potrivita pentru sezonul rece? Care este garderoba potrivita pentru sezonul rece?
Rated 4.125/5 bazat pe 4 voturi
Product description: Desi femeile reprezinta sexul frumos, un barbat imbracat bine se va face mult mai remarcat, cu siguranta. Pentru ca un costum barbatesc va atrage privirile strigand stil, incredere de sine si sex appeal. Insa chioscurile pline de reviste de moda, zecile de emisiuni TV despre imbracaminte, sutele, miile de creatori de moda vor face aproape imposibila incercarea de a avea un stil unic, deosebit si de bun gust. Ce are Boutique Mall in plus fata de t
Publicat pe 13 Nov 2012 13:07:28 de florindobre90
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
8.
2


Desi femeile reprezinta sexul frumos, un barbat imbracat bine se va face mult mai remarcat, cu siguranta. Pentru ca un costum barbatesc va atrage privirile strigand stil, incredere de sine si sex appeal. Insa chioscurile pline de reviste de moda, zecile de emisiuni TV despre imbracaminte, sutele, miile de creatori de moda vor face aproape imposibila incercarea de a avea un stil unic, deosebit si de bun gust. Ce are Boutique Mall in plus fata de toate magazinele de haine? Eleganta si stil. Produse de la cei mai renumiti designeri vestimentari ai lumii. Sacoul, camasa, pantalonul si acesoriile care vor face, fara nicio indoiala, dintr-un baiat, un domn.

Uneori, imbracamintea unui barbat poate avea un impact vizual mai puternic decat cea a unei femei. De ce? Pentru ca un barbat imbracat cu bun gust va emite sex appeal, incredere de sine sau, chiar mai mult, mandrie. Pentru ca un barbat care stie cum sa se imbrace va fi intotdeauna remarcabil. Si, totusi, de unde mai stim ce inseamna bun gust si cum putem avea un stil propriu cand atat presa scrisa cat si cea audiovizuala este plina de reviste si emisiuni despre moda, cand exista sute, sau mii de designeri vestimentari? Boutique Mall stie sa faca diferenta. Stie sa transforme un barbat intr-un adevarat domn. Cateva minute prin rafturile virtuale ale magazinului pot face din Boutique Mall propriul tau stilist vestimentar.

Cand ne gandim la un barbat imbracat cu bun gust, prima imagine care ne vine in cap este un individ inalt, aranjat, intr-un costum barbatesc, stralucind din cap pana-n varfurile pantofilor. Intr-adevar, costumurile barbatesti sunt cele mai sobre, dar stilate, piese vestimentare care nu trebuie sa lipseasca niciodata din garberoba unui barbat. Insa ce se intampla iarna? Ce ar trebui sa poarte un barbat care doreste sa intoarca privirile asupra sa in orice zi a anului, indiferent de anotimp? Colectia de iarna detinuta de Boutique Mall are cei mai eleganti adidasi lacoste de barbati, pulovere, geci si sacouri, provenite de la cei mai renumiti designeri vestimentari ai lumii, fiecare piesa transformandu-va dintr-un barbat, intr-un adevarat domn.

Acorda o nota acestui articol:
8
,2


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10