Candy bar tematic evenimente Constanta Candy bar tematic evenimente Constanta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Un candy bar va va impresiona invitatii, va constitui un colt atractiv in cadrul localului si va satisface nevoia de dulciuri pentru cel mai pretentios invitat, deoarece contine o varietate mare de prajiturele precum: macaroons, briose, mini-eclere, mini-tarte cu fructe, biscuiti fragezi cu unt, cake pops, prajituri cu nuci sau ciocolata, mousse de ciocolata, cupe cu tiramisu, jeleuri, acadele si marshmallows si alte delicii. Bijoux Events
Publicat pe 30 Jan 2017 16:29:40 de bijouxevents2000
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Un candy bar va va impresiona invitatii, va constitui un colt atractiv in cadrul localului si va satisface nevoia de dulciuri pentru cel mai pretentios invitat, deoarece contine o varietate mare de prajiturele precum: macaroons, briose, mini-eclere, mini-tarte cu fructe, biscuiti fragezi cu unt, cake pops, prajituri cu nuci sau ciocolata, mousse de ciocolata, cupe cu tiramisu, jeleuri, acadele si marshmallows si alte delicii. Bijoux Events Constanta va poate realiza un candy bar personalizat, intr-un decor unic si cu prajiturile dumneavoastra preferate

Fie ca il numim candy bar sau bufet de dulciuri Constanta vorbim despre cea mai dorita parte a unui eveniment de pofticiosii declarati, dar si de cei care nu o recunosc. Preluat din traditia americana in toata splendoarea lui, "the sweet corner"  este cel care sparge gheata la nunti, botezuri, majorate, mese festive, aniversari si petreceri de orice fel in Constanta.

Cand organizati un eveniment mare precum o nunta sau un botez in Constanta, o aniversare sau o petrecere pentru copii, chiar un banchet sau o petrecere corporate in Constanta trebuie sa luatin calcul si dulciurile pentru invitati! Dulciurile sunt o parte la fel de importanta ca si mancarea sau bautura la evenimente in Constanta! O modalitate de a pune la dispozitie dulciurile pentru invitati este un candy bar de dulciuri si fructe tematic in Constanta.

Realizam minitarte, prajiturile, minibriose personalizate etc pentru nunti, botezuri, petreceri copii Constanta! Un candy bar poate contine contine minibriose, minitarte sau prajiturele decorate in culorile evenimentului dumneavoastra. Minitarte, minibriose, briose si cake-pops,, rama foto si multe alte decoratiuni tematice vor decora coltul de dulciuri la evenimentu dumneavoastra.Va oferim deasemena Bar de fructe si fantana de ciocolata pentru un colt dulce la eveniment.

Se poate realiza candy bar si bar de fructe in Constanta pentru nunta, botez, petreceri copii, aniversari, evenimente corporate, banchete, lansari de produse, si alte evenimente cu caracter public. Realizare candy bar si tort personalizat se realizeaza in Constanta,  Mamaia, Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Navodari, Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, Murfatlar si celelalte localitati din judetul Constanta si Tulcea. Pentru un candy bar tematic in Constanta va invitam sa ne contactati la 0762838354.

 

<img src= "https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15349573_1092883597504233_5626319837481174449_n.jpg?oh=fa905114d94350832797635e67de5726&oe=58FDFE90

">

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bijoux Events Bijoux Events 
Membru din: 18 Nov 2015 13:51:04

Despre autor:
Bijoux Events are o vasta experienta in organizare evenimente fericite in Constanta si in fiecare Craciun aduce bucuria si magia sarbatorilor prin personajul preferat al copiilor, Mos Craciun, la serbare, la gradinita sau la scoala, ba chiar si acasa! Bijoux Events doreste ca fiecare copil din Constanta sa se bucure de onoarea de a il cunoaste pe Mos Craciun si ajutoarele sale de sarbatori, de aceea s-a orientat catre oferirea serviciilor de inchiriere Mos Craciun in Constanta. Detalii despre Bijoux Events si despre serviciile oferite de sarbatori: http://www.inchirieremoscraciunconstanta.ro .

Articole publicate: 24
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10