Aspecte importante legate de monitoarele second hand Aspecte importante legate de monitoarele second hand
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Piata echipamentelor IT second-hand este in continua crestere si exista o oferta extrem de variata in acest sens.  Raportul calitate-pret este unul foarte bun si in cazul monitoarelor second-hand si tot mai multi oameni prefera sa achizitioneze astfel de produse. De ce sa achizitionezi monitoare second-hand Pe langa faptul ca pot cumpara un produs de firma cu un buget redus, oamenii se gandesc tot mai des la mediul inconjur
Publicat pe 12 Feb 2015 12:35:04 de Axel
Categoria: Afaceri Subcategoria: Vanzari
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


monitoare second hand

Piata echipamentelor IT second-hand este in continua crestere si exista o oferta extrem de variata in acest sens.  Raportul calitate-pret este unul foarte bun si in cazul monitoarelor second-hand si tot mai multi oameni prefera sa achizitioneze astfel de produse. 


De ce sa achizitionezi monitoare second-hand

Pe langa faptul ca pot cumpara un produs de firma cu un buget redus, oamenii se gandesc tot mai des la mediul inconjurator si stiu ca reciclarea echipamentelor este extrem de importanta. Firmele care vand monitoare second-hand au grija ca aceste produse sa fie reconditionate la cel mai inalt nivel si de cele mai multe ori ofera garantie de pana la un an de zile. In plus, achizitionarea de monitoare second-hand se poate face si in rate. Trebuie sa ai in vedere faptul ca majoritatea firmelor care renunta la echipamentele vechi, fac acest lucru pentru a fi in pas cu tehnologia sau pentru a fi mai avansati decat competitorii lor. Astfel ca produsele care apar pe piata second-hand nu sunt stricate sau inutilizabile, ci pur si simplu nu mai raspund nevoilor celor care le-au achizitionat initial. 


Cum sa alegi monitoarele second-hand

In primul rand trebuie sa ai in vedere bugetul de care dispui, spatiu in care va fi amplasat monitorul si nevoile la care vrei sa raspunda. Daca achizitionezi monitoare second-hand pentru compania la care lucrezi trebuie sa te documentezi inainte despre restul echipamentului IT disponibil, compatibilitatea produselor si genul de activitati desfasurate cu ajutorul lor.

In cazul in care nu esti sigur de ceea ce ti se potriveste, ar fi important sa discuti cu un specialist in IT care poate sa-ti dea mai multe detalii despre rezolutia monitoarelor second-hand disponibile si marcile care sunt preferate si de alti utilizatori.


Monitoare second-hand  refurbished

Acest tip de produse nu au fost utilizate in sensul conventional al termenului. Ele doar au fost expuse in cadrul unor magazine sau evenimente de prezentare si au fost fie pornite, fie oprite in functie de caz. Deci uzura lor este una mult mai mica fata de monitoarele second-hand utilizate anterior de o companie sau de o persoana fizica. Daca nu va deranjeaza faptul ca au fost scoase din ambalajul initial si folosite ca modele pentru o anumita perioada de timp, puteti cumpara cu incredere si acest tip de produse.


Aspecte cheie in alegerea de monitoare second-hand

La capitolul design si volum, putina lume se mai orienteaza in ziua de azi spre monitoarele second-hand de tip CRT, deoarece ocupa mult mai mult spatiu. Totusi, pentru unele familii cu venituri reduse, dar care vor sa aiba acces la tehnologie, si acestea reprezinta o solutie. Majoritatea prefera insa monitoarele LED si/sau LCD.  

La capitolul diagonala, trendul in ultima perioada este acela de a alege monitoare second-hand vezi pe (www.Itsh.ro)cu o diagonal cat mai mare, in special pentru a fi folosite la gaming sau la rularea filmelor. De asemenea, este important sa aveti in vedere contrastul, redarea culorilor si luminozitatea, atunci cand alegeti un monitor. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10