Lucruri importante de luat in considerare inainte sa faci ivestitii in aparatura frigorifica Lucruri importante de luat in considerare inainte sa faci ivestitii in aparatura frigorifica
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Din considerente tehnice, aparatele frigorifice sunt masini termice al caror rol este de a prelua caldura de la un mediu cu temperature scazuta si a o transfera unui mediu cu o temperature mai ridicata. Aceste medii sunt numite sugestiv: sursa rece si sursa calda. Din punct de vedere istoric, efectele frigului asupra oamenilor si a alimentelor a fost valorificat chiar din trecutul indepartat. In secolul XVIII se cunosteau in jur de
Publicat pe 25 Mar 2015 09:43:36 de Adam Worth
Categoria: Afaceri Subcategoria: Sfaturile specialistilor
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Din considerente tehnice, aparatele frigorifice sunt masini termice al caror rol este de a prelua caldura de la un mediu cu temperature scazuta si a o transfera unui mediu cu o temperature mai ridicata. Aceste medii sunt numite sugestiv: sursa rece si sursa calda.

Din punct de vedere istoric, efectele frigului asupra oamenilor si a alimentelor a fost valorificat chiar din trecutul indepartat. In secolul XVIII se cunosteau in jur de 15 formule care se foloseau pentru a scadea temperatura. Folosirea frigului artificial a inceput in 1748, moment in care William Cullen a facut primul experiment prin evaporarea unui agent termodinamic.

Cea mai mica temperatura realizata artificial a fost obtinuta in 1978 si a masurat mai putin de minus un milion de grade Kelvin. Instalatiile frigorifice sunt foarte des folosite in industria chimica, alimentara, extractiva, constructoare de masini si laboratoare de cercetari. La momentul actual, in Romania exista cateva reprezentante care asigura montarea si ingrijirea acestor echipamente. In mod normal, cel mai important pas este proiectarea, asamblarea si punerea in testarea echipamentului.

De asemenea, este crucial ca un service sa fie dispozitia clientilor, care sa satisfaca si nevoile de reparatii . O firma care merge peste aceste nevoi normale este Amadi, care produce toate dispozitivele de racire in depozitul personal, acestea fiind folosite in fabrici de carne, de lapte, cu aplicatii industriale, in cadrul patinoarelor artificiale si a magazinelor de produse alimentare. Intr-un domeniu cu implicatii in arii diversificate ale comertului, buna administrare si profesionalismul devin cerinte de baza.

Personalul instruit si specializat este absolut obligatoriu, astfel asigurandu-se calitatea inalta a serviciilor comercializate si a satisfactiei clientelei foarte diversificate. Cu preturi mici, veti reusi sigur sa ajungeti la un consens cu una din multele firme de profil din tara. Din punct de vedere al costurilor totale, este destul de probabil ca investitia voastra in camere frigorifice sa necesite un credit bancar, dar sa nu va lasati descurajati de acest detaliu, garantia este pe termen lung iar investitia se va amortiza foarte rapid.

Indiferent daca sunteti in momentul planificarii sau stiti cu exactitate ce doriti, nu ezitati sa intrati in legatura cu cat mai multi specialisti pentru a fi siguri ca nevoile voastre sunt satisfacute complet. In situatia in care paleta de oferte nu va multumeste, cereti specialistilor o solutie personalizata.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adam Worth 
Membru din: 18 Nov 2013 12:39:09

Despre autor:
Absolvent de litere cu predispozitie pentru proza si articole comerciale.

Articole publicate: 14
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10