Cum sa alegi hrana potrivita pentru cainele tau Cum sa alegi hrana potrivita pentru cainele tau
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Iti iubesti cainele si vrei sa aiba parte de tot ce este mai bun dar nu reusesti sa faci alegerile perfecte? Cu ajutorul PetMart cainele tau poate beneficia de cele mai bune produse de ingrijire si te atentia pe care o merita!Ce mancare pentru caini este potrivita in diferite stadii de dezvoltare?Alegerea de mancare caini calitativa este foarte importanta, coreland pozitiv cu sanatatea si dezvoltarea patrupedului. Astfel, este necesar sa alegeti
Publicat pe 27 Oct 2014 09:06:05 de Calinao
Categoria: Afaceri Subcategoria: Sfaturile specialistilor
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Iti iubesti cainele si vrei sa aiba parte de tot ce este mai bun dar nu reusesti sa faci alegerile perfecte? Cu ajutorul PetMart cainele tau poate beneficia de cele mai bune produse de ingrijire si te atentia pe care o merita!

Ce mancare pentru caini este potrivita in diferite stadii de dezvoltare?


Alegerea de mancare caini calitativa este foarte importanta, coreland pozitiv cu sanatatea si dezvoltarea patrupedului. Astfel, este necesar sa alegeti hrana pentru caini corecta pentru varsta si rasa, dar care sa aiba si o calitate exceptionala pentru a nu provoca reactii alergice.
Pentru pui, este importanta hranirea cu lapte lichid sau lapte praf, pentru a contribui in momentul potrivit la imunizarea organismului. Pentru juniori, este necesara hrana caini cu un continut bogat in fibre, care sa ii dea energie pentru efortul fizic intens din aceasta perioada. Pentru adulti este important sa fie aleasa o mancare caini in functie de greutate, variata intre umeda si uscata. 
Pe langa mesele principale, cainii pot primi mici gustari in forme interesante, din pui, maduva, urechi de porc sau piept de rata.

De cata hrana pentru caini este nevoie zilnic?


Este important un numar fix de mese pe zi, in care sa fie asigurate hrana pentru caini cat si apa proaspata de baut. Cu ajutorul sistemului meselor stabilite se evita tendinta de ingrasare si se mentine in stare buna sanatatea patrupedului. Pentru pui de 3 luni este recomandat sa le oferiti mancare pentru caini de 5-6 pe zi, pentru caini de 4-5 luni in jur de 4-5 mese pe zi, iar pentru caini tineri si adulti 3, respectiv 1-2 mese pe zi. 

Este indicata evitarea prajelilor, a sosurilor, a pateurilor si carnii conservate, a lactatelor grase sau a dulciurilor. Anumiti caini, in special cei care au un mod de viata mai sedentar din cauza faptului ca stau in apartament, sunt predispusi la obezitate, care duce la boli mai grave cum este diabetul.

Pe PetMArt.ro veti gasi informatii detaliate despre cantitatea de hrana caini, in tabele realizate de specialistii nostri. De asemenea, va stam la dispozitie pentru intrebari legate de mancare caini si alte nelamuriri existente.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10