Consultanta in afaceri cu TPA Horwath - cele mai bune rezultate Consultanta in afaceri cu TPA Horwath - cele mai bune rezultate
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Atunci cand spui consultanta in afaceri este foarte important sa existe o relatie bazata pe incredere intre specialist si client, menita sa ofere persoanei care apeleaza la acest serviciu siguranta ca este inteles si ca doleantele sale sunt pe cale sa fie rezolvate. De asemenea, este foarte important ca specialistii sa aiba o puternica cunoastere in domeniile de Fiscal si Audit, plus o vasta experienta, pentru a asigura clientul de cele mai
Publicat pe 14 Aug 2015 06:58:01 de Axel
Categoria: Afaceri Subcategoria: Sfaturile specialistilor
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


consultanta in afaceri

Atunci cand spui consultanta in afaceri este foarte important sa existe o relatie bazata pe incredere intre specialist si client, menita sa ofere persoanei care apeleaza la acest serviciu siguranta ca este inteles si ca doleantele sale sunt pe cale sa fie rezolvate. De asemenea, este foarte important ca specialistii sa aiba o puternica cunoastere in domeniile de Fiscal si Audit, plus o vasta experienta, pentru a asigura clientul de cele mai bune rezultate. Pentru ca in consultanta in afaceri nu exista generalizari si fiecare client are niste nevoi clare, numai atunci cand relatia dintre acesta si consultant ii permite celui din urma sa vina in intampinare cu solutii personalizate si eficiente in fiecare caz se poate realiza succesul in acest demers.

La Tpa Horwath, prin serviciile noastre de consultanta in afaceri ne concentram exclusiv asupra avantajelor deosebite pe care clientii nostri le pot avea in orice situatie. Pentru ca fiecare companie se confrunta cu probleme diferite, in functie de tipul acesteia, de marime si de disponibilitate financiara, am ales sa avem pregatita in permanenta o echipa specializata in toate fatetele domeniului financiar, formata din tineri cu experienta, profesionisti si pasionati, pentru a ne asigura ca nu va exista nici o speta care sa ne puna in dificultate.

Unici in lume, acum si in Romania

TPA Horwath Group are in prezent 12 birouri in 4 provincii din Austria si inca 14 birouri in regiunile importante ale CEE/SEE in Albania, Bulgaria, Croatia (partener de afaceri), Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Desi avem sediul principal din tara in Bucuresti, acoperim problemele si oferim servicii in toata tara, avand peste 6 parteneri oficiali specializati si peste 80 de specialisti si consultanti angajati cu norma intreaga.

Avand mai mult de 1.000 de angajati in peste 11 tari, ne-am confruntat cu tot felul de probleme si spete financiare peste tot pe glob, astfel ca experienta de care se bucura echipa noastra ne face sa credem ca in momentul in care ati apelat la noi, ati apelat la una dintre cele mai bune firme de profil din intreaga lume

 Gama larga de servicii, satisfactie asigurata

Serviciile noastre cuprind consultanta fiscala, contabilitate, audit, consultanta de afaceri si consultanta juridica. Ne bazam in principal pe calitatea serviciilor, dezvoltarea continua a echipei si a metodelor folosite, precum si acumularae de cat mai multe cunostinte, dar si de intelegerea problemei specifice in care se gaseste fiecare client al nostru.In domeniul consultantei in afaceri, succesul pe care o companie il inregitstreaza este in stransa legatura cu promptitudinea si profesionalismul serviciilor de care se bucura fiecare client, astfel ca pentru compania noastra orice client este cel mai important.

Partenerii nostri, parte din noi

Pentru a fi siguri ca suntem cei mai buni de pe piata in consultanta afaceri , grupul www.TPA-Horwath.ro este membru al retelei de firme de specialitate independente Crowe Horwath International, conglomerat recunoscut la nivel mondial. Crowe Horwath International se claseaza in Topul primelor 10 retele de contabilitate si audit de pe glob, lucrand cu peste 200 de firme si 30.000 de specialisti si consultanti. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Russu Alex 
Membru din: 03 Sep 2014 11:01:53

Despre autor:

Articole publicate: 30
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10