Ce nu stiati despre transport marfa international Ce nu stiati despre transport marfa international
Rated 4.71/5 bazat pe 14 voturi
Product description: De multe ori am fost pus in situatia de a explica clinetilor nostri, ca la copii mici, despre cum se procedeaza in cazul unui transport de marfa pe o distanta mai mare de 2000 de kilometri, mai ales daca drumul presupune si iesirea din tara. De multe ori sunt sunat si intrebat, fara nici o introducere, ce tarif percepem pentru transport marfa international. Raman calm si raspund sec ca tariful perceput de noi variaza intre 1,3 si 2 ron/km. De la
Publicat pe 25 Jan 2013 12:29:51 de inmove
Categoria: Afaceri Subcategoria: Sfaturile specialistilor
Acorda o nota acestui articol:
9.
4


De multe ori am fost pus in situatia de a explica clinetilor nostri, ca la copii mici, despre cum se procedeaza in cazul unui transport de marfa pe o distanta mai mare de 2000 de kilometri, mai ales daca drumul presupune si iesirea din tara. De multe ori sunt sunat si intrebat, fara nici o introducere, ce tarif percepem pentru transport marfa international. Raman calm si raspund sec ca tariful perceput de noi variaza intre 1,3 si 2 ron/km. De la "celalat capat al firului" mi se raspunde cu o voce incurcata ca nu intelege tariful practicat de noi, dupa care urmeaza monologul meu pe care il voi transpune in acest articol.

Lucrurile nu stau asa simplu si sunt mai multe variabile ce intra in calcul atunci cand stabilim pretul unui asemenea transport. Trebuie sa avem in vedere in primul rand zona de destinatie a marfii transportate, spun in primul rand pentru ca taxele de drum difera foarte mult de la o tara la alta. Spre exemplu daca tara de destinatie este Italia atunci aveti toate sansele ca tariful final sa fie intre 1,9 si 2 ron pe km, taxele ajungand si la 200 de euro. Un alt criteriu important il reprezinta greutatea marfii transportate. Cu cat marfa este mai grea si mai voluminoasa, cu atat tariful este mai mare. De mentionat ca pretul pentru oameni la manipulat este separat de tariful pentru transport mobila international. Atunci cand este nevoie de personal pentru carat se mai iau in calcul si etajele de la care de face incarcarea-descarcarea si inca o data greutatea transportata.

Un ultim criteriu si poate cel mai important il reprezinta siguranta pe care noi o garantam atunci cand apelati la noi. Siguranta presupune pe distante mai mari intre locatii utilizarea a 2 soferi in realizarea transportului. Aparent nu pare cine stie ce dar conteaza enorm atat pentru soferi cat si pentru integritatea marfii dumneavoastra.
Sper ca am lamurit cat de cat ce inseamna un transport international si ca, poate, pe  viitor oamenii vor invata ceva din acest articol.

Acorda o nota acestui articol:
9
,4


Recomandari:


Despre autor:

Popescu Alin 
Membru din: 24 Jan 2013 22:59:11

Despre autor:
Colaborator la firma InMove.

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10