Biciclete ieftine: Cum sa pui mana pe un chilipir Biciclete ieftine: Cum sa pui mana pe un chilipir
Rated 1.5/5 bazat pe 4 voturi
Product description: Cui nu-i plac bicicletele? La urma urmei, sunt printre cele mai ieftine mijloace de a face sport pe care le vei gasi vreodata. La asta poti adauga sentimentul de libertate pe care ti-l pot da sau, in unele cazuri, chiar si senzatiile tari pe care le poti avea cu ajutorul lor. Sunt bune, sunt usor de folosit, sunt la moda, sunt chiar si utile in foarte multe cazuri, tocmai de asta milioane de romani le folosesc macar o data pe saptamana. Pen
Publicat pe 17 Jan 2018 00:25:28 de kilipir
Categoria: Afaceri Subcategoria: Sfaturile specialistilor
Acorda o nota acestui articol:
3.
0


Cui nu-i plac bicicletele? La urma urmei, sunt printre cele mai ieftine mijloace de a face sport pe care le vei gasi vreodata. La asta poti adauga sentimentul de libertate pe care ti-l pot da sau, in unele cazuri, chiar si senzatiile tari pe care le poti avea cu ajutorul lor. Sunt bune, sunt usor de folosit, sunt la moda, sunt chiar si utile in foarte multe cazuri, tocmai de asta milioane de romani le folosesc macar o data pe saptamana. Pentru altii, bicicleta este ajutorul zilnic, mijlocul de transport pe care te poti baza intotdeauna.

Fie ca folosesti bicicleta pentru propria placere, pentru a face sport, pentru adrenalina sau ca mijloc de transport, nu e de mirare ca bicicletele au atat de mare cautare in Romania sau in aproape orice tara a globului. Fara nicio indoiala, cea mai mare parte a cumparatorilor se uite la un singur lucru atunci cand cauta un asemenea vehicul pe doua roti – sa fie biciclete ieftine, abia apoi punandu-se problema performantelor pe care le au. Toata lumea – sau, ma rog, cei mai multi dintre noi - cauta chilipiruri, la urma urmei. Ce poate fi mai bine decat sa cumperi ceva si sa-ti mai si ramana bani in buzunar? Greu de gasit ceva – e vorba de profit si de senzatia ca ai facut o afacere.

Si cand e vorba de chilipiruri la capitolul biciclete second hand, ai putea cauta chiar pe un site de anunturi pe care acestea sunt la rand inalt, dupa cum ii spune si numele: chilipirim.ro.

Cu riscul de a abuza de cuvantul asta, trebuie spus ca primul avantaj al acestui site e chiar acela ca are o sectiune al carui nume este sugestiv: kilipiruri. Produse ieftine – mult mai ieftine decat in mod obisnuit –“puse deoparte” pentru tine, astfel incat sa le poti identifica usor. Cand e vorba de biciclete ieftine, e un avantaj considerabil.

Asta nu e tot ceea ce ofera chilipirim.ro la capitolul avantaje, care abunda si fac din acest site unul dintre cele mai dinamice pe care le vei gasi, genul de site pe care e bine sa-l urmaresti pentru ca e in continua dezvoltare si ofera multe surprize.

De la posibilitatea efectuarii platii prin PayPal si pana la gazduirea chiar in interiorul anunturilor a unor linkuri spre diferite site-uri specializate pe vanzarea unui anumit segment de produse, acest site iti ofera servicii complete. Chiar si grija pentru securitatea ta e la cote inalte, asa cum vei observa citind nu doar articolele speciale pe aceasta tema, ci si atentionarile din fiecare anunt.

Daca nu te-ai convins din prezentarea asta, arunca un ochi pe site, vezi ce ofera, poate si incearca sa pui un anunt sau doua sa vezi cum merge, fie ca te gandesti la biciclete second hand, la haine, masini sau orice altceva. Oferta e variata si, ce e mai important, se ajunge usor la ea.

S-ar putea sa devii un utilizator frecvent al chilipirim.ro, ba chiar sa devina site-ul tau de anunturi preferat.

Acorda o nota acestui articol:
3
,0


Recomandari:


Despre autor:

Lucian Popescu 
Membru din: 06 Aug 2014 21:07:21

Despre autor:

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10