4 metode de motivare a angajatilor care chiar functioneaza 4 metode de motivare a angajatilor care chiar functioneaza
Rated 4.835/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Daca esti in fruntea unei companii si iti doresti cu orice pret ca toti cei care lucreaza alaturi de tine sa o faca din placere si sa aiba rezultate, ar trebui sa te gandesti la cateva metode de a-ti motiva angajatii.  Iata care sunt cele mai comune dintre acestea si care dintre ele functioneaza cu adevarat:  1.      Angajatul lunii  Motivarea angajatilor prin acordarea unui astfel de titlu,
Publicat pe 19 Aug 2014 13:59:46 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Sfaturile specialistilor
Acorda o nota acestui articol:
9.
7


Daca esti in fruntea unei companii si iti doresti cu orice pret ca toti cei care lucreaza alaturi de tine sa o faca din placere si sa aiba rezultate, ar trebui sa te gandesti la cateva metode de a-ti motiva angajatii. 

Iata care sunt cele mai comune dintre acestea si care dintre ele functioneaza cu adevarat: 

1.      Angajatul lunii 

Motivarea angajatilor prin acordarea unui astfel de titlu, lunar, celui care are cele mai bune rezultate in ceea  ce priveste activitatea, este o oportunitate prin care compania isi poate arata respectul fata de persoanele din interiorul ei.

Diploma poate fi insotita sau nu de alte recompense, in functie de bugetul alocat pentru astfel de lucruri. 

2.      Bonusurile 

Gandeste-te la un sistem de bonusare pentru vechime, pentru asumarea responsabilitatilor, pentru implicarea deosebita sau chiar pentru rezultatele palpabile pe care le au cei care lucreaza in companie.

Bonusurile pot fi acordate in bani, bonuri de masa, tichete de reducere sau vouchere, abonamente pentru diferite activitati sau chiar excursii. 

3.      Investitii in instruirea angajatilor 

Motivarea angajatilor si fidelizarea lor fata de companie se poate face si prin investitiile constante pentru instruirea lor. Astfel, plata totala sau partiala a unui curs de specializare sau oferirea posibilitatii de a participa la diverse workshopuri si evenimente din domeniu ii pot face pe angajatii tai sa-si doreasca mai mult sa faca performanta in cadrul companiei. 

4.      Team buildinguri si petreceri in cadrul companiei

Orice persoana simte nevoia sa socializeze si sa-i cunoasca pe cei alaturi de care isi petrece cel putin 8 ore in fiecare zi. Ofera-le angajatilor tai posibilitatea sa petreaca timp impreuna si in afara biroului si ajuta-i sa-si consolideze relatiile prin organizarea de team buildinguri sau de petreceri in cadrul firmei.

Este o metoda eficienta de motivare a angajatilor, insa putin mai costisitoare decat cele mentionate anterior.

Acorda o nota acestui articol:
9
,7


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10