Trei printese ursitoare aduc lumea basmelor la evenimente Constanta - 0762838354 Trei printese ursitoare aduc lumea basmelor la evenimente Constanta - 0762838354
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Imaginatia oamenilor nu are limite, astfel din imaginatie iau nastere cele mai frumoase lucruri, povesti si personaje. In urma cu foarte mult timp, la inceputurile civilizatiei, cand lumea nu era dezvoltata din punct de vedere tehnologic si informational, oamenii credeau in basme si povesti. Fiecare eveniment important din viata era insotit de o legenda spirituala, de un mit sau de o traditie. Astfel a aparut mitul Ursitoarele, ce purtau nu
Publicat pe 08 Jan 2016 08:54:31 de bijouxevents2000
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Imaginatia oamenilor nu are limite, astfel din imaginatie iau nastere cele mai frumoase lucruri, povesti si personaje. In urma cu foarte mult timp, la inceputurile civilizatiei, cand lumea nu era dezvoltata din punct de vedere tehnologic si informational, oamenii credeau in basme si povesti. Fiecare eveniment important din viata era insotit de o legenda spirituala, de un mit sau de o traditie. Astfel a aparut mitul Ursitoarele, ce purtau numele de Moirae in civilizatia greaca. http://www.printeseursitoareconstanta.ro

Ursitoarele erau fiinte magice, ce puteau fi auzite dar nu si vazute. Se spune ca aceste zane, in numar de trei, veneau la pruncii nou-nascuti, in prima saptamana de la nastere, de cele mai multe ori in a treia zi si urseau soarta copilului. Prima dintre ele detinea firul vietii, a doua era reprezentata de Soarta, adica stia ce va interveni pe firul vietii, iar cea de-a treia stia ziua mortii. Aceste ursitoare erau asteptate de catre parinti, cu daruri, bucate, apa sau ce avea fiecare pregatit, pentru a imbuna ursitoarele sa lase numai daruri minunate copilului. In unele regiuni din Romania aceasta traditie a ursitoarelor inca exista, iar parinti se pregatesc pentru venirea acestora.

Daca ursitoarele exista, nu vom sti vreodata, decat daca vom crede in ele. De-a lungul timpului oamenii au fost convinsi de existenta acestora, astfel traditia venirii ursitoarelor a fost pastrata pana in ziua de astazi. Desi existenta ursitoarelor poate fi pusa pe seama imaginatiei oamenilor, putem afirma cu siguranta ca din acest mit au iesit povesti minunate, au fost create basme si cantece, personaje de poveste ce ne incanta privirea si auzul. Cu alte cuvinte, nu stim daca ursitoarele exista cu adevarat, dar cu totii ne bucuram ca aceasta poveste exista si uneori poate fi pusa in scena de actori profesionisti, ce creaza un moment artisitic minunat.

In Constanta mitul Ursitoarelor, a dat nastere unui spectacol de basm  ce poate fi creat cu 3 ursitoare bune, sau poate veni si a patra ursitoare- ursitoarea cea rea, ce va aduce comicul de situatie intregii povesti. Daca spectacolul este sustinut de cele 3 ursitoare bune, acestea vor avea o coregrafie ce cuprinde numai urari de bine: intelepciune, istetime, iubire, sanatate, omenie si multe alte daruri spirtuale. Ursitoarele Constanta vor interpreta semnificatia numelui ales pentru bebelus si vor recita o intreaga poveste ce va ajunge la inima tuturor invitatiilor.

Ursitoarele Constanta sunt artiste desavarsite, cu experienta si voci minunate, ce vor face un spectacol parca desprins din cartile de povesti. Costumatia acestora de printese, cu coifuri de zane va vor duce cu gandul la magie, la lucruri frumoase. Urarile incarcate de emotii si gandurile pozitive transmise de cele 3 ursitoare Constanta, vor transpune invitatii, parintii si pe toata lumea prezenta intr-o lumea a basmelor, unde totul este posibil, unde puterea cuvantului, a imaginatiei omului si a iubirii va schimba lumea.

Spectacolul cu ursitoare, se preteaza atat la botez cat si la mot sau la rupere turta in Constanta. In cazul in care evenimentul dumneavoastra nu are loc in Constanta, cele 3 printese Ursitoare Constanta se pot deplasa si in alte localitati, cum ar fi: Mangalia, Cernavoda, Navodari, Medgidia, Eforie Nord, Eforie Sud, Cumpana, Costinesti, Techirghiol, cu alte cuvinte in tot judetul Constanta dar si in judetul Tulcea. Daca doriti sa programati un spectacol cu Ursitoarele Constanta mai multe detalii gasiti la numarul de telefon 0762838354.

 


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bijoux Events Bijoux Events 
Membru din: 18 Nov 2015 13:51:04

Despre autor:
Bijoux Events are o vasta experienta in organizare evenimente fericite in Constanta si in fiecare Craciun aduce bucuria si magia sarbatorilor prin personajul preferat al copiilor, Mos Craciun, la serbare, la gradinita sau la scoala, ba chiar si acasa! Bijoux Events doreste ca fiecare copil din Constanta sa se bucure de onoarea de a il cunoaste pe Mos Craciun si ajutoarele sale de sarbatori, de aceea s-a orientat catre oferirea serviciilor de inchiriere Mos Craciun in Constanta. Detalii despre Bijoux Events si despre serviciile oferite de sarbatori: http://www.inchirieremoscraciunconstanta.ro .

Articole publicate: 24
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10