Sfaturi pentru fotografia de nunta Sfaturi pentru fotografia de nunta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Indiferent ca realizati fotografii pentru prieteni, rude sau ati fost angajati la o nunta, sfaturile va ajuta sa exploatati la maxim lumina disponibila si zilele lungi de vara. Cand fotografiati in lumina soarelul asa cum se intampla in cazul in care nuntile au loc vara puteti sa folositi un sistem 5 in unu si sa pozitionati partea de difuzie deasupra subiectului, este nevoie sa cresteti si ecpunerea pentru a compensa cantitatea de lu
Publicat pe 05 Feb 2016 14:16:20 de Amalia
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Indiferent ca realizati fotografii pentru prieteni, rude sau ati fost angajati la o nunta, sfaturile va ajuta sa exploatati la maxim lumina disponibila si zilele lungi de vara.

Cand fotografiati in lumina soarelul asa cum se intampla in cazul in care nuntile au loc vara puteti sa folositi un sistem 5 in unu si sa pozitionati partea de difuzie deasupra subiectului, este nevoie sa cresteti si ecpunerea pentru a compensa cantitatea de lumina.

Vara nu inseamna in mod obligatoriu ca vremea va fi perfecta si daca va faceti planurile corect aveti si posibilitatea de a obtine rezultate bune chiar si cand conditiile sunt dificile. Incercati sa nu folositi blitul pentru a imita lumina solara. Este recomandat sa tineti blitul in spatele subiectului sau sa folositi trepiedul.

Deoarece vara inseamna in general vreme buna fotografiatul in aer liber va crea impersia de libertate si spatiu. Pentru a putea imortaliza acest lucru ar trebui sa incercati si unghiuri diferite. Este recomandat sa atasati un obiectiv de unghi larg si sa activati functia de autodeclansare.

Cum in timpul verii temperaturile sunt ridicate puteti fotografia in timpul noptii. Tehnologia pe care o veti folosi poate sa permita scenarii. Mai ales tehnologiile moderne. Folositi lumina ambientala din localuri si chiar luminile de pe strada.

Puteti incerca si distractii tipice pe timpul verii. Desi nu sunteti un fotograf oficial si sunteti prieten cu mirii puteti propune o sesiune de vara mai indrazneata. Sunt si aparate special proiectate pentru fotografiile subacvatice. Indiferent ca faceti fotografii sub apa sau doar cu valurile care inconjoara mirii imaginile urmeaza sa aiba dramatism si vor arata perfect in albume de nunta. Sedinta foto nu se face in ziua nuntii pentru ca mireasa ar trebui sa aiba rochia uscata.

De asemenea este recomandat ca mirii sa stie din timp unde urmeaza sa aiba loc pregatirile. Stim ca este convenabil sa purtati o rochie de mireasa acasa dar daca nu dispuneti de un spatiu mare mai bine inchiriati o camera.

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Amalia Dragomir 
Membru din: 07 Apr 2015 10:47:04

Despre autor:

Articole publicate: 16
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10