Organizare spectacole de magie cu magician Constanta - 0762649069 Organizare spectacole de magie cu magician Constanta - 0762649069
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Magia a aparut inca din cele mai vechi timpuri si s-a conturat in marea civilizatie egipteana unde preotii incercau sa isi demonstreze originea din zeitati prin realizarea unor trucuri pe care mintea umana le percepea drept realitate. Cum s-a ajuns la magia moderna? Prin munca asidua la noi trucuri, la noi iluzii prin diferite aparate si accesorii asa-numite magice. La curtea regelui Egiptean Cheops era un iluzionist Dedi, ce reusea sa
Publicat pe 25 Jul 2016 08:43:45 de bijouxevents2000
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Magia a aparut inca din cele mai vechi timpuri si s-a conturat in marea civilizatie egipteana unde preotii incercau sa isi demonstreze originea din zeitati prin realizarea unor trucuri pe care mintea umana le percepea drept realitate. Cum s-a ajuns la magia moderna? Prin munca asidua la noi trucuri, la noi iluzii prin diferite aparate si accesorii asa-numite magice.

La curtea regelui Egiptean Cheops era un iluzionist Dedi, ce reusea sa decapiteze pasari, desigur ca fiind magie acesta le ”repara” la loc. Cu timpul acesti iluzionisti au fost vazuti ca vrajitori, iar magia a fost interzisa. In anul 1584 a fost scrisa o carte ce explica cum se realizeaza trucurile magicienilor, pentru a demonstra ca nu exista vrajitorie si magicieni folosesc metode naturale. Pana la  Jean Eugene Robert-Houdin (1805 – 1871), show-urile de magie se tineau in piete, targuri, dar acesta a introdus spectacolele de magie in teatre si sali de opera. Astfel un magician a inceput sa imbrace haine elegante iar profesia de magician a inceput sa atraga foarte multi pasionati de aceasta arta. Un magician uimeste prin indemanarea sa si ne lasa de fiecare data cu gandul „oare cum a facut asta” – tocmai aici sta magia momentului.

Munca magicienilor a fost intotdeauna un lucru deosebit de greu, deoarece presupune pacalirea mintii umane, care este foarte agila si care are un spirit de observatie extraordinar. Magicienii s-au straduit sa faca din spectacolele lor adevarate opere de arta, si au realizat mereu noi trucuri magice cand acestea erau demascate de oameni.

Incepand cu cei mici ce viseaza si ei sa ajunga sa fie magicieni si care sunt foarte curiosi si ii va incanta cu siguranta un spectacol cu trucuri de carti, iluzionism, aparitii si disparitii de animale vii. Dar un magician veritabil va capta atentia si celor mari la un eveniment, petrecere sau o simpla adunare.

Season Events Constanta va pune la dispozitie magician Constanta! Este o firma de organizari evenimente ce realizeaza evenimente in tot judetul Constanta, avand o agenda ce cuprinde evenimente in toate orasele si statiunile de la malul Marii Negre: Mangalia, Eforie, Saturn, Navodari, dar si in alte orase Cernavoda, Techirghiol, Medgidia, Murfatlar. In concluzie este o firma de organizari evenimente pentru zona sud-estica a tarii, avand o experienta de aproape 10 ani in domeniu, doreste sa-si extinda activitatea la nivel national, in anii ce urmeaza.

Magicianul Constanta realizeaza un spectacol de magie exceptional de care se vor bucura intens toti cei mici, dar si cei mari. Magician Constanta isi adapteaza spectacolul de magie in functie de publicul tinta, astfel ca stie sa capteze atentia unu public cu pitici, dar si unor adulti la evenimente in Constanta.

Trucurile magice pe care le prezinta magicianul nostru in show-ul magic Constanta sunt trucuri ce vor uimi prin viteza in care se desfasoara, prin ingeniozitatea actului, dar si prin spiritul amuzant al magicianului! Printre cele mai bine primite trucuri se numara: trucuri cu carti, aparitii si disparitii de porumbei si iepurasi, levitatii de obiecte, mentalism si altele la fel de interesante.

Pentru a da un plus de mister petrecerii sau evenimentului dumneavoastra, va invitam sa apeleti la profesionistii nostri in materie de magie si iluzionism, care vor pune in scena un spectacol impresionant de magie cu trucuri de aparitie si disparitie de animale, levitatie si Close-up Magic, un numar extraordinar, in care se folosesc carti de joc sau alte obiecte mici. Contact la: 0762649069 sau https://www.facebook.com/seasoneventsconstanta.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bijoux Events Bijoux Events 
Membru din: 18 Nov 2015 13:51:04

Despre autor:
Bijoux Events are o vasta experienta in organizare evenimente fericite in Constanta si in fiecare Craciun aduce bucuria si magia sarbatorilor prin personajul preferat al copiilor, Mos Craciun, la serbare, la gradinita sau la scoala, ba chiar si acasa! Bijoux Events doreste ca fiecare copil din Constanta sa se bucure de onoarea de a il cunoaste pe Mos Craciun si ajutoarele sale de sarbatori, de aceea s-a orientat catre oferirea serviciilor de inchiriere Mos Craciun in Constanta. Detalii despre Bijoux Events si despre serviciile oferite de sarbatori: http://www.inchirieremoscraciunconstanta.ro .

Articole publicate: 24
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10