Organizare evenimente corporate, conferinte Constanta 0762838354 Organizare evenimente corporate, conferinte Constanta 0762838354
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bijoux Events Constanta este o firma de organizari evenimente ce activeaza pe piata din 2007. Misiunea noastra este aceea de a oferi solutii optime, originale si eficiente in organizarea oricarui tip de eveniment, fi ca vorbim despre organizarea unei conferinte, congres sau team building, in beneficiul clientilor, economisind timpul acestora prin imbinarea serviciilor proprii cu cerintele dumenavoastra. Bijoux Events Constanta fiind o fi
Publicat pe 26 Oct 2016 12:23:34 de bijouxevents2000
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bijoux Events Constanta este o firma de organizari evenimente ce activeaza pe piata din 2007. Misiunea noastra este aceea de a oferi solutii optime, originale si eficiente in organizarea oricarui tip de eveniment, fi ca vorbim despre organizarea unei conferinte, congres sau team building, in beneficiul clientilor, economisind timpul acestora prin imbinarea serviciilor proprii cu cerintele dumenavoastra.

Bijoux Events Constanta fiind o firma de organizari evenimente corporate, lansari de produse, deschidere magazin, conferinte, petreceri private, seminarii, workshop-uri, conventii, va ofera solutii optime pentru organizarea unor evenimente reusite: de la conceptul evenimentului, alegerea locatie impreuna cu clientul si decorarea acesteia , de la servicii de logistica si de inchiriere echipamente, la artisti si  momente speciale de entertainment, de la bufet de dulciuri la servicii hostess pentru primirea invitatiilor.

Locatia unde va avea loc organizarea evenimentului dumneavoastra trebuie sa fie decorata cu  bannere, aranjamente florale deosebite pentru mese sau buchete de baloane cu heliu in diferite culori, arcada de baloane la intrarea in local, covor rosu pentru primirea invitatiilor, dar aveti nevoie si de brosuri informative pentru invitati pentru a ii ajuta sa urmareasca programul conferintei.

Pentru evenimentul  corporate, conferinte, seminarii trebuiesc asigurate o serie de materiale si servicii: consumabile precum foi, pixuri, mape si dosare cu informatii si alte detalii ce trebuie achizitonate de la un furnizor din Constanta. In functie de tema evenimentului mai trebuie asigurate materiale informative si diplome si alte materiale personalizate pentru invitati.

Bijoux Events Constanta va mai ofera si pahare sampanie pentru invitatii, gheata carbonica pentru sampanie, diverse prajituri, servicii foto-video.

Pentru absolut fiecare eveniment pe care il organizam: eveniment corporate, conferinte, seminarii, petreceri private, deschidere de magazin,  abordarea noastra presupune un serviciu client exceptional si o incredibila atentie pentru toate detalii ale evenimentului. Rezultatul este un eveniment exceptional pe care invitatii nu-l vor uita niciodata.

Bijoux Evensts Constanta isi propune sa satisfaca cele mai exigente cerinte cu profesionalism si dedicare. Acoperim toata raza judetului Constanta! Pentru mai multe detalii si oferta complete: 0762838354.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bijoux Events Bijoux Events 
Membru din: 18 Nov 2015 13:51:04

Despre autor:
Bijoux Events are o vasta experienta in organizare evenimente fericite in Constanta si in fiecare Craciun aduce bucuria si magia sarbatorilor prin personajul preferat al copiilor, Mos Craciun, la serbare, la gradinita sau la scoala, ba chiar si acasa! Bijoux Events doreste ca fiecare copil din Constanta sa se bucure de onoarea de a il cunoaste pe Mos Craciun si ajutoarele sale de sarbatori, de aceea s-a orientat catre oferirea serviciilor de inchiriere Mos Craciun in Constanta. Detalii despre Bijoux Events si despre serviciile oferite de sarbatori: http://www.inchirieremoscraciunconstanta.ro .

Articole publicate: 24
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10